ZTE:ltä veitsenterävillä ominaisuuksilla varustettu uutuuspuhelin

Helmikuussa ZTE esitteli uudet Blade V7 -puhelinmallinsa. Nyt yhtiön valikoimiin on liittynyt kiitettävästä tekniikasta koostuva Axon 7.

Axon 7 on ZTE:n uusin lippulaivapuhelin, jonka muotoilu on suunniteltu yhdessä BMW:n nimekkään Designworks-tiimin kanssa. Lopputuloksena on teräviä kulmia väistelevä ja varsin virtaviivainen älypuhelin.

Muotoilun lisäksi ZTE on panostanut uutuudessaan viimeisimpään tekniikkaan. Axon 7:n sisuksista löytyy muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä tai jopa kuusi gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa ja 3250 milliampeeritunnin akku.

Laitteen etupaneelin valtaa 5,5-tuumainen ja 2560 x 1440 pikselin AMOLED-näyttö. Ruudun molemmissa päädyissä ovat Dolby Atmos -viimeistelyllä varustetut kaiuttimet. Takakuorelta taas löytyy optisesti vakautettu ja valovoimaisella f/1.8-aukolla varustettu 20 megapikselin kamera. Lataus hoituu modernin USB Type-C -liitännän kautta ja käyttöjärjestelmä on vielä aluksi Android 6.0.1 Marshmallow -versiota.

GizmoChinan mukaan ZTE Axon 7 saapuu myyntii eri puolilla maailmaa varsin agressiivisella hinnoittelulla. Pohjois-Amerikassa laitteen hinnaksi on kerrottu 449 dollaria ja Euroopassa vain 409 euroa, eli tarjontaansa nähden kyseessä on lähtökohtaisesti varsin edullinen huippupuhelin. Värivaihtoehtoja on kaksi: kulta ja hopeanharmaa.