Wilma Murto osaksi Samsung Galaxy Athletes-tiimiä - "Teknologialla on suuri merkitys urallani seiväshyppääjänä"

Samsung Electronics on julkistanut huippu-urheilijoiden kanssa tekemänsä yhteistyön Pariisin 2024 olympialaisiin liittyen.

Seitsemän pohjoismaista urheilijaa valittiin mukaan Samsung Galaxy Athletes -tiimiin. Suomesta mukana on seiväshyppääjä Wilma Murto.

Samsung on yksi olympialaisten ja paralympialaisten pääyhteistyökumppaneista.

”Avoimuus voittaa aina” on Samsungin ydinviesti Pariisin olympialaisissa 2024 ja paralympialaisissa. Tätä edustamaan valittiin Samsung Galaxy Athletes -tiimi, joka koostuu yli 25 olympia- ja paralympiatähdestä ympäri maailman. Huippu-urheilijat kertovat, kuinka teknologia auttaa heitä edistämään urheilu-uraansa sekä esittelevät, kuinka Samsungin innovaatiot voivat parantaa myös urheilun ystävien arkea.

Samsungin pohjoismainen Galaxy Athletes -tiimi koostuu seitsemästä olympiaurheilijasta Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Tiimiin kuuluvat Murron lisäksi ruotsalaiset rullalautailijat Oskar ”Oski” Rozenberg, Hedda Hjertberg, estejuoksija Karsten Warholm, norjalainen painija Grace Bullen, tanskalainen sulkapalloilija Viktor Axelsen sekä purjehtija Anne-Marie Rindom.

”Samsung on ylpeä voidessaan tukea näitä olympiakultaa, MM- ja EM-kultaa ja useita mestaruusmitaleita voittaneita loistavia urheilijoita, kun he valmistautuvat valloittamaan maailmaa. Wilma Murto edustaa uuden sukupolven urheilijoita, jotka suhtautuvat ennakkoluulottomasti haasteisiin ja ovat avoimia rehdille kilpailulle”, sanoo Suomen Samsungin maajohtaja Mika Engblom.

Suomalainen seiväshyppääjä ja Euroopan mestari Wilma Murto kertoo, kuinka teknologia auttaa häntä valmistautumaan olympialaisiin.

”Teknologialla on suuri merkitys urallani seiväshyppääjänä. Treeneissä kuvaan ja analysoin suorituksiani puhelimella, käyn läpi harjoitteluohjelmaani ja innostan itseäni sopivalla musiikilla. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä osaksi Samsungin tiimiä, oli päätös helppo tehdä”, Murto sanoo.

Pariisin olympialaiset järjestetään 26. heinäkuuta – 11. elokuuta.

Muissa Samsungin Euroopan-tiimeissä ovat mukana muun muassa espanjalainen sulkapallopelaaja Carolina Marin, ranskalainen rullalautailija Aurélien Giraud, amerikkalainen breakdance -tanssija Grace Choi, saksalainen parapikajuoksija Johannes Floors, ja eteläkorealainen jalkapalloilija Son Heung-min.

Wilma Murto on osa Samsung Galaxy Athletes -tiimiä.
Wilma Murto on osa Samsung Galaxy Athletes -tiimiä.