Autot

Julkistus Teknavi

Opel Mokka-e - täysin uudistunut katumaasturi on saatavilla nyt myös täyssähköversiona

Uudistuneessa Opel Mokkassa ei ole muuta yhteistä edeltäjäänsä kuin nimi. Aavistuksen pidemmästä akselivälistä huolimatta uusi Mokka on edeltäjäänsä 125 mm lyhyempi. Opel Mokka tarjoaa silti samat tutut tilat jopa viidelle matkustajalle ja 350 litran tavaratilan. Kompakti katumaasturi innostaa sekä ulkonäöllään, ajo-ominaisuuksillaan että vakiovarusteillaan. Mokka-mallisto on täydentynyt nyt täyssähköisellä Mokka-e:llä.

Lue lisää

Uutinen Teknavi

Polestar 2 lanseerataan Suomessa

Polestar 2, ruotsalainen, korkean suoritustason ylellinen fastback-sähköauto, lanseerataan Suomessa. Polestar-brändi on vakiinnuttanut asemansa jo kymmenellä globaalilla markkina-alueella, joista seitsemän sijaitsee Euroopassa. Nyt merkki saapuu Suomeen osana ensimmäistä laajentumisvaihettaan.

Lue lisää

Uutinen Teknavi

Kesärenkaiden ominaisuuksissa ja hinnoissa eroja – Suomen haastavat keliolosuhteet näkyvät renkaiden valinnassa

Kesärenkaiden kysyntä kasvoi huomattavasti helmikuun aikana, kun lumi alkoi jo sulaa Etelä-Suomessa. Ennen renkaiden hankintaa kannattaa vertailla renkaiden ominaisuuksia ja hintoja, sillä ne vaihtelevat merkittävästi. Lue alta, mihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota ja milloin on hyvä aika hankkia uudet kesärenkaat.

Lue lisää