Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin – luvassa vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi palaa ruutuihin 27. tuotantokauden merkeissä sunnuntaina 24.3. klo 22:35 MTV3-kanavalla. Kevään aikana luvassa on jälleen kattava katsaus auto- ja elektroniikkamaailman uutuuksiin sekä vauhdikkaita hetkiä Teknavin vauhtikaksikon seurassa.

Vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, ovat valmiina uusiin seikkailuihin. Luvassa on niin vauhtia kuin viihdyttäviä hetkiä erilaisten menopelien matkassa.

Risto Virtanen, joka on tehnyt menestyksekkään uran rata-autopuolella, testaamaan mielenkiintoisimpia autouutuuksia jälleen kanssamme.

Koulutukseltaan autotekniikan insinööri sekä mekaanikko Anniina Pohjonen, testaa uusimpia autoja ja perehtyy autoalan muihin mielenkiintoisiin toimijoihin. Anniinalla on yli kymmenen vuoden kokemus autoalalta ja hän tekee myös Teknaville live-lähetyksiä autouutuuksista sekä Teknavin kuvausten kulisseista.

Elektroniikkatoimittaja Pasi Mäenpää johdattaa meidät elektroniikan maailmaan ja pureutuu ohjelmamme teknisiin kysymyksiin.

Toimittajat Rita Jokinen ja Satu Tuomisto nähdään myös ohjelmassa erilaisten vieraiden, tapahtumien ja autoalan ilmiöiden äärellä.

Kauden juontaa karismaattinen Joanna Kuvaja.

Teknavin 27. tuotantokausi alkaa 24.3. MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 22.35.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagrami
sta, Twitteristä ja YouTubesta.