Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin – luvassa vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa

On aika polkaista käyntiin Teknavin 23. tuotantokausi ja kauden ensimmäinen jakso nähdäänkin MTV3-kanavalla sunnuntaina 27.3.2022. Vauhdikkaimmista seikkailuista vastaa tuttuun tapaan Markku Alén, Risto Virtanen testaa mielenkiintoisia autouutuuksia ja ohjelmaa juontaa tällä kaudella alussa Satu Tuomisto.

Vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, on testannut yhdessä jo satoja superautoa ja muita äärimmäistä menopeliä, mutta nälkä sen kuin kasvaa syödessä. Uusi kausi tarjoaa jälleen monia viihdyttäviä seikkailuja erilaisissa mielenkiintoisissa olosuhteissa. Kauden aikana Markku nähdään superautojen lisäksi, sähkö- sekä hybridiautojen ratissa - raskaampia menopelejä unohtamatta.

Menestyksekkään kansainvälisen kuljettajauran rata-autopuolella tehnyt Risto Virtanen testaa ohjelmassa mielenkiintoisimpia autouutuudet. Nykyisin ajokouluttajana työskentelevä Risto kertoo lahjomattoman mielipiteensä testattavien autojen ominaisuuksista ja jakaa myös hyödyllisiä vinkkejä auton hallintaan. Kauden aikana Risto testiajaa mm. sporttisen täyssähköisen Mustang Mach-E GT.

Koulutukseltaan autotekniikan insinööri sekä mekaanikko Anniina Pohjonen, testaa niin uusimpia autoja kuin kaikkea muutakin ohjelmassa nähtävää. Anniinalla on yli kymmenen vuoden kokemus autoalalta ja hän tekee myös Teknaville live-lähetyksiä autouutuuksista sekä Teknavin kuvausten kulisseista. Anniinalla tullaaan näkemään mm. uusi BMW i4, kahdeksannen sukupolven Ford Fiesta sekä mielenkiintoinen täyssähköauto Maxus Euniq 6 Grand SUV.

Teknavin elektroniikkatoimittaja Juho Silén tutustuttaa ja opastaa meidät mielenkiintoisien elektroniikkauutuuksien saloihin. Kaudella nähdään mm. hyvinvointia tukevaa elektronikkaa, tv-maailmaan uutuuksia, kamerapuolen parhaimmat valinnat ja paljon muuta! Juho testaa laiteuutuudet ja antaa katsojille rahanarvoisia vinkkejä niiden hankintaan ja käyttöön.

Tuotantokausi starttaa upean Satu Tuomiston juontamana.

Teknavin 23. tuotantokauden jaksojen ensiesitykset nähdään sunnuntaisi tutulla ohjelmapaikalla klo 22.35 MTV3-kanavalla. 

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagrami
sta, Twitteristä ja YouTubesta.