Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin – luvassa vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi jatkuu maaliskuussa MTV3:n sunnuntai-illoissa jo 25. tuotantokauden merkeissä. Kevään aikana ohjelmassa testataan mielenkiintoisimmat auto- ja elektroniikkauutuudet sekä seikkaillaan Teknavin ikioman vauhtikaksikon matkassa.

Vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, on testannut yhdessä jo satoja superautoa ja muita äärimmäistä menopeliä, mutta nälkä sen kuin kasvaa syödessä. Uusi kausi tarjoaa jälleen monia viihdyttäviä seikkailuja erilaisissa mielenkiintoisissa olosuhteissa. Kauden aikana Markku nähdään superautojen lisäksi, sähkö- sekä hybridiautojen ratissa. Ajossa muun muassa Polestar 2, Maxus eT90:n ratissa sekä Range Rover Sport lataushybridi.

Menestyksekkään kansainvälisen kuljettajauran rata-autopuolella tehnyt Risto Virtanen testaa ohjelmassa mielenkiintoisimpia autouutuuksia. Nykyisin ajokouluttajana työskentelevä Risto kertoo lahjomattoman mielipiteensä testattavien autojen ominaisuuksista ja jakaa myös hyödyllisiä vinkkejä auton hallintaan.

Koulutukseltaan autotekniikan insinööri sekä mekaanikko Anniina Pohjonen, testaa uusimpia autoja ja perehtyy autoalan muihin mielenkiintoisiin toimijoihin. Anniinalla on yli kymmenen vuoden kokemus autoalalta ja hän tekee myös Teknaville live-lähetyksiä autouutuuksista sekä Teknavin kuvausten kulisseista. Uudella kaudella Anniiina muun muassa koeajaa BMW iX1:n sekä esittelee meille striimaukseen tarkoitetun kameran.

Toimittajamme Rita Jokinen perehdyttää meidät autoalan mielenkiintoisten ilmiöiden ja yritysten toimintaan. Rita vie meidät kauden aikana muun muassa Shellin tutkimus- ja teknologiakeskukselle Saksaan.

Teknologian kehityksestä kiinnostunut toimittajamme Pasi Mäenpää tutustuttaa ja opastaa meidät alalla polttavien mielenkiintoisten aiheiden saloihin. Otamme selvää muun muassa sähköpotkulautojen premium-malleista, Oura-älysormuksen suosiosta sekä muista innovatiivisista uutukaisista.

Kaudella juontaa upeat Joanna Kuvaja sekä Satu Tuomisto.

Teknavin 25. tuotantokausi alkaa 19.3. MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 22.35.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagrami
sta, Twitteristä ja YouTubesta.