Teknavi palaa tv-ruutuun uusin jaksoin – luvassa vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi palaa ruutuihin 26. tuotantokauden merkeissä sunnuntaina 8.10. klo 22:35 MTV3-kanavalla. Syksyn aikana luvassa on jälleen kattava katsaus auto- ja elektroniikkamaailman uutuuksiin sekä vauhdikkaita hetkiä Teknavin vauhtikaksikon seurassa.

Vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, ovat valmiina uusiin seikkailuihin. Premium pickupista sähköautouutuuksiin, vauhtia ja viihdyttäviä hetkiä on luvassa menopelistä riippumatta.

Risto Virtanen, joka on tehnyt menestyksekkään uran rata-autopuolella, testaamaan mielenkiintoisimpia autouutuuksia jälleen kanssamme. Tällä kaudella Risto testaa mm. täyssähköisen Cupra Bornin.

Koulutukseltaan autotekniikan insinööri sekä mekaanikko Anniina Pohjonen, testaa uusimpia autoja ja perehtyy autoalan muihin mielenkiintoisiin toimijoihin. Anniinalla on yli kymmenen vuoden kokemus autoalalta ja hän tekee myös Teknaville live-lähetyksiä autouutuuksista sekä Teknavin kuvausten kulisseista. Tällä kaudella hän tesstaa mm. autouutuudet Jeep Avengerin ja täyssähköisen luksustila-auton, Maxus Mifan.

Elektroniikkatoimittaja Pasi Mäenpää johdattaa meidät elektroniikan maailmaan. Tällä kaudella näemme mm. valokuiturakentamista, suomalaisen startup-yritys Varjon teknologialla varustetut AR-lasit sekä Canonin uuden mielenkiintoisen kameran.

Toimittajat Rita Jokinen ja Satu Tuomisto tuovat oman panoksensa ohjelmaan. Sadulla on luvassa Auto & Persoona -vieras ja hän vierailee myös kiinnostavassa uuden auton lanseeraustilaisuudessa. Rita puolestaan esittelee meille autoalan uusia ja kiinnostavia yrityksiä.

Koko kauden juontaa karismaattinen Joanna Kuvaja.

Teknavin 26. tuotantokausi alkaa 8.10. MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 22.35.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagrami
sta, Twitteristä ja YouTubesta.