OnePlus järjestää lanseeraustilaisuuden Helsingissä 23. huhtikuuta: tulossa OnePlus Watch 2:n uusi lifestyle-versio sekä Pad Go -tabletti Eurooppaan

Kaksi OnePlus-uutuutta tulossa.

OnePlus on kertonut tulevansa julkistamaan OnePlus Watch 2 -älykellosta täysin uuden lifestyle-version sekä tuovansa OnePlus Pad Go -tablettilaitteensa Euroopan markkinoille.

Uutuuksien esittely tapahtuu Euroopan lanseeraustilaisuudessa 23. huhtikuuta kello 16 Helsingissä.

OnePlus Watch 2:n uusi lifestyle-versio tulee saataville vain Eurooppaan, mikä kertoo OnePlussan mukaan sen sitoutumisesta alueeseen sekä halusta tarjota eurooppalaisille kuluttajille suunnattuja erityisiä laitteita.

Molempiin uusiin tuotteisiin liittyy vahvasti OnePlussan ekosysteemistrategia saumattomasti keskenään toimivista laitteista.

“Viime vuonna julkistimme uuden tuotestrategian, jonka keskiössä oli tehokas ja ensiluokkainen OnePlus-laitteiden ekosysteemi. Tämä sisälsi myös sitoumuksen laajentaa valikoimaamme älypuhelimien lisäksi kuulokkeisiin, tabletteihin ja puetettaviin älylaitteisiin”, kommentoi OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja Bingo Liu. ”Eurooppa edustaa meille avainaluetta tässä pitkän aikavälin strategiassamme, joten meillä on ilo julkistaa nyt ensimmäinen OnePlus-tuote, joka lanseerataan vain Euroopan markkinoille: OnePlus Watch 2:n lifestyle-versio. Lisäksi tuomme suositun, edullisem man OnePlus Pad Go:n myös Eurooppaan.”

Aiemmat paljastukset ovat jo kertoneet OnePlus Watch 2:sta olevan tulossa uusi sininen Nordic Blue Edition -värivaihtoehto.

Maaliskuun alussa Suomessa saataville tulleen OnePlus Watch 2:n kaksi alkuperäistä värivaihtoehtoa ovat tumman hopea tai vaalean hopea, eli Black Steel mustalla rannekkeella ja Radiant Steel tummanvihreällä rannekkeella.

OnePlus Watch 2:n suositushinta Suomessa on 329 euroa. Kello on saavuttanut varsin vahvaa menestystä nousten heti maaliskuussa sekä DNA:n että Elisan myydyimmäksi älykelloksi.

OnePlus Watch 2:n tärkein ero alkuperäisestä OnePlus Watchista on ohjelmisto, sillä OnePlus Watch 2:ssa käyttöjärjestelmänä on Googlen Wear OS. Näin kello tarjoaa selvästi laajemmat toiminnot, Google-palvelut mukaan Google Pay -lähimaksamisen sekä kattavan sovellusvalikoiman. Lisäksi Wear OS -kelloksi OnePlus Watch 2 on poikkeuksellisen pitkä akunkesto, joka on tyypillisessä käytössä useampia päiviä.

Suomessa tablettilaitteiden kategoriaan OnePlus laajentui toukokuussa 2023 ensimmäisellä OnePlus Padillaan.

Lisäksi OnePlus esitteli jo lokakuussa 2023 Intiassa edullisemman Pad Go -tablettilaitteen, joka on nyt saapumassa myös Euroopan markkinoille.

OnePlus Pad Go.
OnePlus Pad Go.

OnePlus Pad Go sisältää 11,35 tuuman LCD-näytön 7:5-kuvasuhteela ja 2408×1720 pikselin tarkkuudella (260 PPI) sekä 90 hertsin virkistystaajuudella. Äänentoistosta vastaavat neljä kaiutinta Dolby Atmos -tilaäänituen kera.

Järjestelmäpiirinä OnePlus Pad Gossa on MediaTekin Helio G99 joka tarjoaa perustason suorituskyvyn. RAM-käyttömuistia (LPDDR4X) on 8 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128 tai 256 gigatavua (UFS 2.2), minkä lisäksi tallennustilaa voi laajentaa jopa 1 teratavun microSD-muistikortilla.

Sekä OnePlus Pad Gon taka- että etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Valinnaisen 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden lisäksi OnePlus Pad Go tukee Wi-Fi-yhteyksiä (802.11a/b/g/n/ac) ja Bluetooth 5.2 -versiota.

OnePlus Pad Gon 8 000 milliampeeritunnin akku latautuu 33 watin pikalatauksella USB-C-liitännän kautta.

Tarkemmin OnePlus Watch 2:n uudesta versiosta sekä OnePlus Pad Gon saatavuudesta ja hinnasta kuullaan 23. huhtikuuta.