Adobe Express -sovellus julki Androidille ja iOS:lle - tarjoaa generatiivisen tekoälyn muokkauksen

Adobe Express mahdollistaa kuvien muokkaamisen generatiivisen eli tuottavan tekoälyn avulla.

Sovellus on nyt saatavilla Androidille ja iOS:lle.

Tuottavalla tekoälyllä voi jo luoda esimerkiksi tekstejä, videoita ja valokuvia, mutta kuvien monipuolinen muokkaaminen generatiivisilla ratkaisuilla on vielä harvinaisempi ilmiö. Adobe Express -sovellus tuo Androidille ja iOS:lle monipuolisia muokkausratkaisuja, jotka sopivat sekä harrastajille että ammattilaisille.

Sovellus hyödyntää Adoben omaa Firefly-tekoälyä, joka on jo ennestään saatavilla tietokoneilla. Adobe Expressillä voi tuottaa kokonaan uusia kuvia tekstipohjaisten kehotteiden avulla, minkä ohella se mahdollistaa jo olemassa olevien tiedostojen päivittämisen esimerkiksi kohteita lisäämällä tai poistamalla.

Adobe Express sisältää työkaluja myös videoiden muokkaamiseen. Tuottavalla tekoälyllä käyttäjät voivat tehdä olemassa olevista videoista omia versioitaan yksinkertaisesti, Adobe lupailee.

Adobe Express on nyt julkaistu Androidille ja iOS:lle. Sovelluksen käyttö edellyttää Adobe-tiliä, minkä ohella osa toiminnoista on saatavilla vain kuukausitilaajille. Pemium-tilauksen hinta on 9,99 Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa.