Honor Band 9 -aktiivisuusranneke tuli myyntiin Suomessa 59 euron hinnalla - sisältää entistä suuremman näytön

Honorin maaliskuussa julkistama Band 9 -aktiivisuusranneke on nyt saapunut myyntiin Suomessa.

Honor Band 9:n hinta Suomessa on alkaen 59 euroa. Joillakin jälleenmyyjillä hinta on niiden hinnoittelutavan mukaisesti hieman enemmän, esimerkiksi 59,99 euroa. Valikoimaan Suomessa kuuluu ainoastaan yksi värivaihtoehto, musta.

Honor Band 9 jatkaa tyylillisesti tutuilla linjoilla, mutta muutoksia on tehty useita. Honor Band 9:ssä on suurempi 1,57 tuuman näyttö verrattuna 1,47 tuumaan Honor Band 7:ssä. AMOLED-näytön tarkkuus on 402×256 pikseliä (302 PPI) ja virkistystaajuus 60 hertsiä. Näytön pinta on kevyesti kaareva reunoiltaan.

Lisäksi Honor Band 9:ssä on myös luovuttu sivun painikkeesta, joten muotolu on entistä suoraviivaisempi. Rakenne on polymeerimuovia, mutta pinnassa kerrotaan olevan ”metallitekstuuri”. Mitat ovat 43 x 27,88 x 9,49 millimetriä ja paino 16,3 grammaa ilman ranneketta. Rannekkeiden soljessa on käytetty alumiinia.

Honor Band 9:ssä on 1,57 tuuman AMOLED-näyttö.
Honor Band 9:ssä on 1,57 tuuman AMOLED-näyttö.

Luonnollisesti Honor Band 9:ssä on panostettu erityisesti aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurantaan.

Mukana on sykkeen ja veren happipitoisuuden mittaus sekä stressin, unen ja kuukautiskierron seuranta. Uutena ominaisuutena mukana Fitness Age -kuntoikä, joka antaa käyttäjän kokonaisvaltaisesta yleiskunnosta arvion yhtenä numerona, kuntoikänä. Mitä nuorempi esitetty kuntoikä on, sitä parempi fyysisen kunnon pitäisi olla.

Erilaisia harjoitustiloja on tuettuna 96 kappaletta, joista 11 on tarkemmat mittaukset sisältäviä niin sanottuja ammattilaistiloja.

Kestävyydeltään Honor Band 9 on 5ATM-luokiteltu vedenpitäväksi jopa 50 metriin asti.

Honor Band 9 toimii sekä Android- että iPhone-puhelinten kanssa paritettuna (vähintään Android 9 tai iOS 11). Tuettuna on Bluetooth 5.3 -yhteys. Aktiivisuusrannekkeesta tiedot siirtyvät Honor Health -sovellukseen puhelimessa.

Aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurannan lisäksi Honor Band 9:ssä on muutamia muita toimintoja. Sitä voi käyttää paritetun Android-puhelimen musiikkitoiston hallintaan tai kameran etälaukaisimena (vain Honor-puhelinten kanssa), minkä lisäksi rannekkeeseen ilmestyvät myös puhelimesta ilmoitukset ja säätiedot.

Honor Band 9:stä voi myös aktivoida merkkiäänen puhelimen löytämiseksi lähettyviltä (toimii vain Android-puhelinten kanssa).

Ilmoitettu akunkesto on aktiivisuusrannekkeille tavanomaiseen tapaan pitkä, tyypillisessä käytössä 10 päivää ja pisimmillään jopa 14 päivää. Latauslaite kiinnittyy Honor Band 9:ään magneeteilla.