Motorola julkisti kahdet uudet täyslangattomat nappikuulokkeet: 59 euron Moto Buds ja 149 euron Moto Buds+

Motorola iskee kuulokemarkkinoille kahdella uutuudella.

Edge 50 -sarjan älypuhelinten lanseerauksen rinnalla Motorola laajentaa tuotevalikoimaansa myös kaksilla uusilla täyslangattomilla nappikuulokkeilla, Moto Buds ja Moto Buds+.

Heti julkistuksensa jälkeen 16. huhtikuuta alkaen saataville tulevista kuulokkeista Moto Budsin suositushinta on 59 euroa ja Moto Buds+:n 149 euroa.

Moto Buds+:n äänentoiston Motorola on toteuttanut yhteistyössä Bosen kanssa. Kuulokkeiden äänentoisto on Bosen sertifioima, ja myös latauskotelosta löytyy Sound by Bose -maininta.

Moto Buds+ -kuulokkeet sisältävät dynaamiset kaksoiskaiutinelementit sekä tuen Hi-Res Audio -äänentoistolle.

Kuulokkeet ovat varustettu voimakkuudeltaan valittavalla tai ympäristön mukaan automaattisesti mukautuvalla aktiivisella melunvaimennuksella sekä tuella Dolby Atmos -tilaäänitoistolle yhdessä Dolby Head Tracking -päänseurannan kanssa. Sen ansiosta yhdessä yhteensopivien laitteiden kanssa kuulokkeiden ääni tuntuu tulevan laitteen suunnasta vaikka päätä käännetään.

Melunvaimennus Moto Buds+:ssa hiljentää ulkopuolisia ääniä jopa 48 desibelillä.

Moto Buds+:n kaksi värivaihtoehtoa.
Moto Buds+:n kaksi värivaihtoehtoa.

Melunvaimennuksen lisäksi käytettävissä on sen vastakohta, ympäristön ääniä vahvistava läpikuuluvuustila.

Moto Buds+:n akunkesto yltää 8 tuntiin kuulokkeissa ja yhteensä 38 tuntiin latauskotelon kanssa. 10 minuutin pikalatauksella saa jo 3 tuntia lisää kuunteluaikaa. Latauskotelo tukee myös langatonta latausta USB-C-liitännän ohella.

Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IP54-luokitellusti pölyn- ja roiskevedenkestävät. Värivaihtoehtoja Moto Buds+:sta ovat tummanharmaa Forest Gray sekä beige Beach Sand.

Moto Buds.
Moto Buds.

Moto Buds -kuulokkeet ovat edullisemmat, ominaisuuksiltaan yksinkertaisemmat kuulokkeet.

Moto Buds -kuulokkeissa on 12,4 millimetrin dynaamiset kaiutinelementit sekä tuki Hi-Res Audiolle. Myös Moto Buds tarjoaa aktiivisen melunvaimennuksen eri valituilla tai ympäristön mukaan mukautuvilla voimakkuuksilla. Lisäksi käytettävissä on läpikuuluvuustila. Kummassakin kuulokkeessa on kolme mikrofonia.

Verrattuna Moto Buds+:aan Moto Buds -kuulokkeista puuttuu tuki tilaäänelle ja pään asennon seurannalle. Lisäksi latauskotelo ei tue langatonta latausta.

Moto Buds -kuulokkeiden akunkesto yltää 9 tuntiin tai yhdessä latauskotelon kanssa 42 tuntiin. 10 minuutin pikalatauksella lisää kuunteluaikaa saa 2 tuntia.

Moto Buds -kuulokkeet tarjoavat monipuolisemman ja pirteämmän värivaihtojen valikoiman: vaalea ja tumma sininen Starlight Blue ja Glacier Blue, korallinoranssi Coral Peach sekä vihreä Kiwi Green. Kuulokkeiden kerrotaan myös hylkivän vettä.

Kuulokkeiden hallinta tapahtuu Moto Buds -sovelluksella.

Moto Buds eri väreissä.
Moto Buds eri väreissä.