Tähänkin löytyy jo tutkimus: kumman ottaisit, puolison vai uuden Samsungin huippuluurin?

Samsung esitteli sunnuntaina uudet Galaxy S7 -puhelinmallinsa. Huippulaitteet yrittävät yhdistellä S6-mallien onnistumisia kuluttajien toiveisiin todellisen hittipuhelimen luomiseksi, ja vastaanotto vaikuttaakin hyvältä. Tuore tutkimus esimerkiksi paljastaa, että Samsung-uutuus olisi monille mieluisampi kuin lemmikki tai seurustelukumppani.

PhoneArena raportoi CompareMyMobile-sivuston kyselytutkimuksesta, joka pyrki selvittämään käyttäjien tuntoja uudesta Galaxy S7 -älypuhelimesta. Nähtävästi kyseessä on varsin houkutteleva laite, sillä yli 50 prosenttia vastanneista ottaisi Galaxy S7:n ennemmin kuin tyttö- tai poikaystävän.

Kyselyssä asetettiin uutuuslaitetta vastaan myös monia muita asioita. 65 prosenttia ottaisi Galaxy S7:n ennen koiranpentua ja 22 prosenttia vaihtaisi nykyisen puhelimensa uuteen Samsung-huippuun epäröimättä. Eräs yllättävimmistä tuloksista lienee, että huimat 70 prosenttia valitsi Galaxy S7:n ilmaisen Netflix-kestotilauksen sijaan.

Tilastot muodostettiin Iso-Britanniassa tehdyistä kyselyistä, joihin vastasi 1027 henkilöä. CompareMyMobilen johtaja Ashley Turner kommentoi tuloksia:

– Tiesimme S7:n olevan iso juttu mutta se, että niin moni ottaisi puhelimen ylitse elämänkumppanin on hämmästyttävän hauskaa!”