Haluatko erottua joukosta? Puhu puhelusi tällä banaanipuhelimella

Kuka muistaa vielä 90-luvulta Nokian legendaarisen banaanipuhelin-lempinimen saaneen Nokia 8110:n? Todennäköisesti aika moni. Banaanipuhelimen käsite laitetaan nyt kuitenkin uusiksi, sillä Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta ennakkomyynnissä on nyt Banana Phone, joka todellakin näyttää banaanilta.

Banana Phone ei ole kovin kallis. Sen hinta on 40 dollaria ja toimituskulut. Toimitukset ovat alkamassa syyskuussa 2017.

Varsinainen puhelin Banana Phone ei kuitenkaan ole. Sen sijaan kyse on ennemminkin Bluetooth-kuulokkeesta, sillä Banana Phone yhdistyy oikeaan puhelimeen Bluetoothilla, jonka jälkeen sitä voi käyttää puhelimen luurina.

Banana Phonessa on kolme painiketta: äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet sekä kotipainike. Banana Phonella voi vastata puheluihin sekä soittaa niitä varsinaisen puhelimen ääniohjauksen avulla. Akun pitäisi kestää 10 tuntia puhetta ja 70 tuntia valmiustilassa.

Banana Phonen joukkorahoituskampanjaa Indiegogossa on jäljellä vielä kuukauden verran. Toistaiseksi Banana Phonea on tilattu vajaalla 13 000 dollarilla.

1 prosentti Banana Phonen myyntituloista lahjoitetaan Gearing Up for Gorillasin työhön gorillojen säilyttämiseksi Virungan kansallispuistossa Kongon demokraattisessa tasavallassa.