Uusi verkkokauppa Teknavi.com

NFC-lähimaksut tulevat Huawei-mobiililaitteille Curve-yhteistyön ansiosta

Huawei kertoo Curve-sovelluksen tulleen sen saataville sen laitteille.

Curve-sovellus mahdollistaa jatkossa kontaktittomat NFC-lähimaksut Huawein mobiililaitteilla. Sovellus toimii minkä tahansa pankin tai maksukortin kanssa käyttäjän sijainnista riippumatta, ja se tuodaan välittömästi saataville Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Pohjoismaissa, Suomi mukaan lukien.

Curve-sovellus on saatavilla Huawein AppGallery-sovelluskaupasta.

Curven avulla myös Huawein puhelimilla, joissa ei ole Google-palveluja ja esimerkiksi Google Pay -maksupalvelua, lähimaksaminen tulee mahdolliseksi.

Käytännössä Curven tarjoama palvelu, joka on jo aiemmin ollut saatavana muuten Androidille ja Applen iPhonelle, tarjoaa käyttäjälle uuden Curve-maksukortin, jonka taakse palvelussa käyttäjä voi kytkeä muut pankki-, luotto- ja tietyt kanta-asiakaskorttinsa Curve-sovelluksessa. Kun Curve-kortilla sitten maksetaan, veloittaa se maksun valitulta kortilta.

Curven avulla lähimaksaminen on siis mahdollista laajasti eri korteilla, vaikka niiden myöntäjät eivät suoraan esimerkiksi Huawein kanssa yhteistyössä olekaan.

Kätevä ominaisuus Curvessa on lisäksi mahdollisuus ”mennä ajassa taaksepäin” ja vaihtaa vielä maksun suorittamisen jälkeen korttia, jolta maksu on veloitettu. Tämä on mahdollista 90 päivän ajan. Huawei kertoo myös, että Curve-sovelluksen kautta on mahdollista saada cashback-rahanpalautusta sadoilta suosituilta brändeiltä sekä nähdä kokonaiskuva omasta kulutuksestaan.

“Huawei-käyttäjät voivat nyt maksaa kaupoissa puhelimellaan. Olemme tuoneet saataville testatun, helppokäyttöisen ja laajasti toimivan mobiilimaksuratkaisun. Ja mikä parasta, sovellus toimii samalla tavalla kaikkien pankkien sekä korttien kanssa, eli se on täydellinen asiakkaillemme eri puolilla Eurooppaa”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan Central Eastern Europe, Nordic & Canada -alueen johtaja Derek Yu.

“Missiomme on yksinkertaistaa käyttäjien taloudellista elämää. Tuomalla Curve Payn Huawei-asiakkaiden saataville tavoitamme entistä suuremman yleisön Euroopassa tehtävämme täyttämiseksi. Jokainen ansaitsee hyötyä älykkäistä maksuratkaisuista ja olemme ylpeitä voidessamme tukea ihmisten arkea lähimaksuilla, palkintomahdollisuuksilla sekä ennen kaikkea helppokäyttöisyydellä”, kommentoi Curven toimitusjohtaja ja perustaja Shachar Bialick.