Estä iPhone 7:n näytön pirstaloituminen: 3 kivenkovaa suojaa

Harva meistä on rautaa, sanotaan laulussa. Yhtä lailla harva matkapuhelin kestää enää tiputusta lattialle samaan tapaan kuin entisaikoina. Lähes jokainen pidempään älypuhelinta käyttänyt on joskus tiputtanut laitteensa lattialle ikävin seurauksin.

Jokaisen uutta älypuhelintaan rakastavan kannattaa ostaa heti kättelyssä näyttösuoja, jonka tarkoituksena on estää lasin rikkoutuminen. Pomminvarma suoja sekään ei ole.

Suojat ovat kehittyneet huimin harppauksin viime vuosina. Nykyisin suojaan saa viiltää veitsellä, eikä siihen jää välttämättä edes naarmua.

Valitsimme 3 erinomaista näyttösuojavaihtoehtoa iPhone 7:lle.

BodyGuardz Pure 2

Hinta: 37 euroa (valmistajan kotisivuilta)

BodyGuardzin malliston lippulaiva tarjoaa erittäin hyvän suojan näyttölasille. Palkintojakin voittanut suoja on valmistettu kovetetusta, alumiinioksidia sisältävästä lasista. Valmistajan mukaan suoja tarjoaa 25 prosenttia paremman suojan verrattuna iPhone 7:n omaan lasiin. Tuotteeseen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Panzer Premium Silicate Glass

Hinta: 31,90 euroa

Niin ikään silikaattilasista valmistettu Panzer Premium on paranneltu versio Panzerin edeltävistä suojalasimalleista. Suojas on vain 0,33 millimetriä paksu joten se soveltuu myös niille käyttäjille, jotka haluavat säilyttää puhelimen ohuen muotoilun. Suojasta on saatavissa myös Full-Fit -versio, joka peittää kokonaan puhelimen reunat.

MaxBoost

Hinta: 18 euroa (Amazon-verkkokaupasta)

Vielä Panzerin kalvoa ohuempi, 0,2 millin paksuinen MaxBoost lupaa suojan iPhonen näytölle korkeammiltakin pudotuksilta. Valmistajan lupauksiin kannattaa kuitenkin suhtautua pienellä varauksella. MaxBoostin pakkauksessa tulee kaksi kalvoa. Kalvot on käsitelty kosteutta ja sormenjälkiä hylkivällä aineella.