Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Applelta harvinainen tarjouskokeilu

Apple on perinteisesti tunnettu konservatiivisesta hinnoittelustaan, jossa laitteiden hintoja lasketaan vasta uusien mallien tullessa markkinoille. Varsinaisia alennuskampanijoita Applelta ei ole aiemmin totuttu näkemäänkään, mutta nyt yhtiön yhdysvaltain osasto on vahvistanut MacRumors-sivustolle, että tietyissä liikkeissä alennukset ovat totisinta totta.

Nykymuodossaan tarjouskampanja on lähinnä kokeiluluontoinen, ja se keskittyy länsirannikolla Applen Kalifornian liikkeisiin ja itärannikolla Massachusettsin liikkeisiin. Marraskuun 15. päivään asti jatkuvassa kampanjassa asiakkailla on mahdollisuus ostaa Apple Watch Sport tai Apple Watch tarjoushintaan yhdessä iPhone 6s:n tai iPhone 6s Plussan kanssa. Tarjous ei koske kalliimpia Apple Watch Edition- ja Apple Watch Hermés -malleja.

Tarjoukseen tarttuvat saavat ostoksen yhteydessä loppuhinnasta 50 dollarin alennuksen sillä ehdolla, että ostokset tehdään samanaikaisesti, ja maksu suoritetaan paikan päällä nettikauppojen sijaan. Vaikka alennus ei itsessään ole merkittävä verrattuna tuotteiden yli tuhannen dollarin yhteishintaan, on useamman tuotteen myyminen samassa paketissa poikkeavaa verrattuna Applen aiempiin käytäntöihin. Ratkaisu on kuitenkin sinänsä looginen, että Apple Watch toimii pelkästään yhdessä Applen aiempien iPhone 5-, iPhone 5c-, iPhone 5s-, iPhone 6-, iPhone 6 Plus-, iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelinten kanssa.