CES 2021: HP esitteli oheislaitteita kotitoimistolle

Uusien kannettavien lisäksi HP julkaisi pitkän listan uusia oheislaitteita, joissa on otettu huomioon etätyön ja monipaikkaisen työn suosion ja tarpeen kasvaminen.

Uusina oheislaitteina kotitoimistoon HP julkaisi M-sarjan uusia näyttöjä. Perustason näytöt 1920 x 1080 resoluutiolla pystyvät kattamaan sRGB-väriavaruudesta 99 prosenttia. Materiaaleissa on HP:n mukaan panostettu kierrätysmuoviin. M-sarjan näyttöjä tulee 25, 27 ja 32 tuuman koossa.

HP E24u ja E27u ovat USB-C -liitännän kautta käytettäväksi suunniteltuja näyttöjä, joista saa suoraan virran ja kuvan kulkemaan tietokoneeseen yhden kaapelin avulla.

HP 634 Multi-Device Wireless mouse on uusi langaton hiiri, joka on ajateltu käytettäväksi tarvittaessa esimerkiksi toimistossa ja kotona tarpeen mukaan. HP korostaa tämän olevan hygieeninen ratkaisu.

Hiiren tavallisten painikkeiden lisäksi hiiressä on ohjelmoitavia lisäpainikkeita, joita voi ohjelmoida ohjelmistokohtaisesti. Hiiren akun kerrotaan kestävän jopa vuoden ja laitteen pitäisi toimia monipuolisilla pinnoilla, myös lasilla.

Videopuhelupainotus jatkuu myös yhtiön esittelemissä Elite Wireless Earbuds -kuulokkeissa. HP:n mukaan ne on optimoitu toimimaan videopuhelukäytössä. Niissä on monisuuntaiset mikrofonit 94 desibelin herkkyydellä. Latausrasiaa ladataan USB-C -liitännällä ja kuulokkeiden akut latautuvat täyteen kahdessa tunnissa. Vartin latauksella saa puolitoista tuntia käyttöaikaa.

HP:n Elite Wireless Earbuds -kuulokkeet.

Tärkeänä ominaisuutena mielyttävää etäkäyttöä varten on Microsoft Swift Pair -ominaisuus, joka mahdollistaa kuulokkiden nopean yhdistämisen eri laitteiden välillä. Kuulokkeet toimitetaan Elite Dragonfly Max -kannettavien mukana ja tulevat lisäksi myyntiin erikseen.

Lue myös:
CES 2021: Nvidia esitteli uudet pelikannettavien näytönohjaimet ja GeForce RTX 3060 -näytönohjaimen
CES 2021: AMD esitteli uudet suorittimet kannettaviin
CES 2021: Intel esitteli uusien mobiiliprosessoriensa suorituskykyä: Suunnitelmissa uudenlaiset ultrakevyet pelikannettavat
Lenovo julkisti IdeaPad 5G -läppärin, P11-tabletin ja muita uutuuksia
Lenovo julkisti ThinkReality A3 Smart Glasses -älylasit – voivat esittää jopa viisi virtuaalinäyttöä
Lenovo julkaisi ensimmäisen taittuvan kannettavan: Thinkpad X1 Fold
Testi: Lenovo Thinkpad T15G Gen1: Tehokannettava töihin ja vapaalle