CES 2021: Lenovo julkisti ThinkReality A3 Smart Glasses -älylasit - voivat esittää jopa viisi virtuaalinäyttöä

Lenovo on esitellyt uudet älylasinsa.

Tehokkaat Think Reality A3 Smart Glasses -lasit kykenevät samanaikaisesti esittämään jopa viisi virtuaalista näyttöä.

Lenovon ThinkReality A3 Smart Glasses -älylasit on suunnattu vaativaan yrityskäyttöön. Ne vaativat toimiakseen joko yhdistetyn PC-tietokoneen tai Qualcomm Snapdragon 800 -sarjan järjestelmäpiirillä varustetun Motorola-älypuhelimen.

Älylaseissa on tehokas Snapdragon XR1 -suoritin, jonka avulla ne pystyvät näyttämään jopa viisi virtuaalista näyttöä samanaikaisesti. Laseissa on lisäksi 8 megapikselin kamera sekä kaksi erillistä kalansilmälinssiä, jotka tarkkailevat ympäristöä käytön aikana.

PC-tietokoneeseen yhdistettynä lasit voivat näyttää viisikin virtuaalinäyttöä yhtä aikaa.

Lenovon mukaan laseista julkaistaan kaksi eri versiota, jotka eivät ole suoraan yhteensopivia keskenään. ThinkReality A3 -lasien PC Edition on tarkoitettu kaikkein vaativimpaan ammattilaiskäyttöön, ja älypuhelinta hyödyntävä Industrial Edition puolestaan on suunnattu käyttäjille, jotka tarvitsevat helpommin liikuteltavan laitteiston.

Toistaiseksi ThinkReality A3 Smart Glasses -älylasien hinta- tai saatavuustiedoista ei kerrottu sen tarkemmin mitään, mutta Lenovon mukaan lasit julkaistaan jotakuinkin vuoden puolivälin tienoilla.