Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suosittu OnePlus 5 -älypuhelin saa pian uuden värivaihtoehdon

OnePlus on tuomassa tuoreesta OnePlus 5 -puhelimestaan saatavilla uuden värivaihtoehdon. Yhtiö on jo julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa oheisen, tulevaa julkistusta ennakoivan kuvan. Uuden värin julkistus tapahtunee lähiaikoina, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Toistaiseksi OnePlus 5 on saatavissa kahtena versiona, 499 euron OnePlus 5 harmaalla Slate Gray -värillä 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla ja 559 euron OnePlus 5 mustalla Midnight Black -värillä 8 ja 128 gigatavun muisteilla. Nämä Slate Gray ja Midnight Black ovat hyvin lähellä toisiaan.

OnePlus 5:tä edeltäneet OnePlus 3 ja OnePlus 3T olivat saatavilla myös kultaisena Soft Gold -värinä, ja kulta on todennäköisesti ensimmäinen lisäys myös OnePlus 5 -värivalikoimaan.

Aiempi OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.
Aiempi OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.

Kuvia kultaisesta OnePlus 5:stä ei ole vielä nähty, mutta värin olemassaolon kavalsi jo aiemmin Kiinan viestintäviranomainen TENAA, jonka tiedot kertovat kahden jo julkistetun värin lisäksi kultaisesta Mint Gold -väristä. Tarkka värin nimi tosin saattaa olla väärinkäsitys tai käännöskukkanen, mutta kultaa pitäisi olla joka tapauksessa luvassa.

Myös OnePlus 3:n osalta kultainen väri esiteltiin myöhemmin.

Ennen OnePlus 5:n julkistusta OnePlussan ajateltiin kiusoitelleen OnePlus 5:n värivaihtoehtoja alta löytyvällä kuvalla, jossa mukana ovat myös punainen sekä erikoinen vaaleansinisen ja violetin neon-yhdistelmä.

Esittelemällä uusia värivaihtoehtoja lisää myöhemmin, voi OnePlus helposti pitää kiinnostusta yllä puhelimeen alkuvaiheen jälkeen.

OnePlussan ajateltiin kiusoitelleen tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä aiemmin.
OnePlussan ajateltiin kiusoitelleen tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä aiemmin.

Alla OnePlus 5 Midnight Black ja OnePlus 5 Slate Gray.

OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.
OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.
OnePlus 5 Slate Gray edestä ja takaa.
OnePlus 5 Slate Gray edestä ja takaa.