Honor Band 3 ja uudet Honor X Monster -kuulokkeet julki

Huawei julkisti tällä viikolla jo aiemmin Kiinassa julkistetun ja yllättäen pari viikkoa sitten Suomessa ennakkotilattavaksi tuodun Honor 9 -puhelimen Euroopassa. Samalla päivänvalon näkivät uusi Honor Band 3 -aktiivisuusranneke sekä Honor X Monster -nappikuulokkeet.

Honor 9:n toimitukset ja myynti Suomessa käynnistyvät huomenna 30. kesäkuuta. Honor Band 3:n ja Honor X Monster -kuulokkeiden kerrottiin asiaa tiedusteltuamme myös olevan todennäköisesti tulossa myyntiin Suomessa, mutta mitään tarkempaa aikataulua ei vielä toistaiseksi ole tiedossa.

Honor Band 3 on varsin perinteinen aktiivisuusranneke, joka on saatavilla kolmessa eri värissä. Laitteessa on pienikokoinen perustietoja myös ilmoituksista esittävä 0,19 tuuman passiivimatriisi-OLED-näyttö, sykemittari sekä kiihtyvyysanturi. Honor Band 3:a voidaan käyttää myös niin uimisen kuin myös nukkumisen seurantaan. Se on myös vedenkestävä 5 ATM -luokitellusti eli 50 metrin syvyyteen asti. 105 milliampeeritunnin akku tarjoaa 30 päivän toiminta-ajan.

Honorin uutuusranneke toimii Android 4.4 KitKat ja Apple iOS 8.0 -ohjelmistoilla tai uudemmilla varustettujen laitteiden kanssa.

Honor Band 3:n hinta Euroopassa on 69 euroa.

Huawei on lähtenyt Honor 9 -puhelimen kanssa yhteistyöhön kuulokkeistaan tunnetun Monsterin kanssa. Honor 9:ssä tämä näkyy taajuuskorjaimessa Monsterin kanssa luotuna ääniprofiilina.

Nyt esitellyt uudet Honor X Monster Earphones -nappikuulokkeet ovat in-ear-mallia. Kuulokkeissa yhdistyy Pure Monster Sound ja Huawein Super Wide Sound -teknologiat. Tavoitteena on ollut luoda mahdollisuus 3D-äänikokemukseen.

Honor X Monster -kuulokkeet.
Honor X Monster -kuulokkeet.

Kuulokkeiden johdossa on myös totuttuun tapaan painikkeet sekä mikrofoni. Myös Honor X Monster -kuulokkeet tulevat saataville kolmessa värissä (tummansininen, valkoinen sekä punaisen yhdistelmä mustan kanssa).

Lisäksi esiteltiin vielä myös Honor Sport -Bluetooth-kuulokkeet, jotka tarjoavat 11 tunnin akunkeston sekä ovat myös hien kestävät (IPX5).

Honor X Monster -kuulokkeiden hinta Euroopassa on 49 euroa ja Honor Sport -Bluetooth-kuulokkeiden 69 euroa.

Honor Sport -kuulokkeet.H
Honor Sport -kuulokkeet.H