Samsungin Music Frame yhdistää kuvakehyksen ja kaiuttimen - tyylikäs uutuus myyntiin Suomessa 499 eurolla

Samsungin sammutettuna taulumaiset The Frame -televisiot ovat tuttuja jo useamman vuoden ajalta.

Alkuvuodesta CES-messuilla Samsung julkisti myös Music Frame -kaiuttimen, joka on naamioitu tauluksi. Samsungin mukaan Music Framen tavoitteena on sekä sekä näyttää että kuulostaa hyvältä. Toisin kuin The Frame -televisio, Music Frame voidaan täyttää fyysisillä valokuvilla minkä tahansa kehyksen tavoin.

Nyt Samsung Music Frame on tullut myyntiin Suomessa 499 euron suositushinnalla. Uutuus on jo tilattavissa muun muassa Samsungin omasta verkkokaupasta.

Music Frame -kaiutin on saatavilla aluksi mustana, ja myöhemmin tänä vuonna lanseerataan myös erilliset valkoiset kehykset, jotka voidaan kiinnittää Music Frameen. Kehykset vievät naamioinnin askelta pidemmälle ja auttavat sitä sopimaan yhä useampaan sisustukseen.

Music Frame sekä itsenäisenä kaiuttimena että täydennyksenä kotiteatterin äänentoistoon.

Toinen vaihtoehto Samsung Framen sijoittamiseen on kiinnittää se seinälle.
Toinen vaihtoehto Samsung Framen sijoittamiseen on kiinnittää se seinälle.

Music Frame sisältää kaksi 3-tie-kaiutinta ja yhdessä patentoidun waveguide-teknologian kanssa se täyttää huoneen runsaalla ja tasapainoisella stereoäänentoistolla. Music Frame myös analysoi ympäröivän tilan SpaceFit Sound Pro -teknologialla, joka säätää äänentoistoa tilan akustiikan mukaan. Tuettuna on myös Dolby Atmos -tilaääni.

Haluttaessa mahdollista on myös luoda yhteys useiden Music Frame -kaiuttimien välille. Musiikin toisto onnistuu kätevästi suoraan puhelimelta Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden avulla.

Jos Music Frame on yhdistetty Samsung TV:n tai soundbarin kanssa, se vahvistaa surround-ääntä ja tehostaa matalia ääniä eli bassotoistoa. Music Frame toimii tällä hetkellä vuonna 2024 julkaistujen, Q Symphony -yhteensopivien TV- ja soundbar-laitteiden kanssa. Vuonna 2023 julkaistuille laitemalleille on määrä tuoda päivitys kesällä 2024.

Music Framen voi kiinnittää mukana tulevalla kiinnikkeellä seinälle tai asettaa eri pinnoille jalustan tukemana.

Kuvakehyksiin asetetun kuvan voi vaihtaa helposti irrottamalla etupaneelin, jossa on paikka tulostetulle valokuvalle tai muulle teokselle. Mukana tulevaan passepartout-kehykseen mahtuu 18,1 x 18,1 senttimetrin kuva.