Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavin joululahjavinkit – kodinelektroniikkaa joka lähtöön

Onko joululahjojen hankkiminen vielä työn alla, eikä ideoita tunnu syntyvän? Tässä Teknavin joululahjavinkit elektroniikan osa-alueelta.

Juuri oikeiden joululahjojen keksimiseen ja hankkimiseen liittyy aina oma työnsä ja stressinsä. Etenkin ilman sen kummempaa inspiraatiota lahjojen hankkiminen voi käydä hyvinkin hankalaksi, ja aikaa kuluu myös lahjojen ideointiin arjen ja muun kiireen keskellä.

Onneksi sopivia joululahjoja ei tarvitse keksiä kokonaan yksin, sillä Teknavin perinteiset joululahjavinkit ovat tehneet paluun tänäkin vuonna. Tässä muutamia vinkkejä erilaisista kodinelektroniikan laitteista, jotka soveltuvat hyvin lahjaksi.

Baseus CRJS02-A0G

Baseus-valmistajan kehittämä kannettava laturi on sopiva lahja kenelle tahansa autoilijalle. USB-latausmahdollisuuden lisäksi sillä voidaan ladata myös esimerkiksi läppäreitä ja muita verkkovirtaa hyödyntäviä laitteita. 16 000:n milliampeeritunnin kapasiteettinsa ansiosta siitä voidaan myös repiä virtaa pidemmäksikin aikaa. Itse laitteen lataaminen onnistuu puolestaan USB C -liitännällä.

joululahja Baseus

Yllä olevat ominaisuudet eivät kuitenkaan itsessään tee tästä laitteesta erityisesti autoilijalle soveltuvaa työkalua. Tähän vaikuttaa enemmän laitteen kyky tarjota käynnistysapua autoon, jonka akku on päässyt tyhjentymään. Laitteen pakkaukseen sisältyvät myös siihen kytkettävät käynnistyskaapelit, jotka voidaan liittää suoraan auton akkuun. Kaiken tämän lisäksi laitteeseen integroitu valaistusjärjestelmä tarjoaa monipuolista apua tiukan paikan tullen. Laitetta voidaan käyttää esimerkiksi taskulamppuna, ja sen pidemmälle ulottuvilla valoilla voidaan esimerkiksi valaista käyttäjän ympäristöä laajemmin. Valot voidaan asettaa myös vilkkumaan tai morsettamaan SOS-viestiä itse käyttäjän näkyvyyden parantamiseksi. Klikkaa tästä nähdäksesi Baseus CRJS02-A0G Teknavin verkkokaupassa!

Asus Chromebook Flip C214MA

Kannettava tietokone on aina toimiva lahja opiskelijalle, mutta erityisen sopiva tietokone etenkin opiskeluun on Asus Chromebook Flip C214MA. Ennen kaikkea C214MA on suunniteltu kestäväksi tietokoneeksi, jota ei kuitenkaan olla pilattu massiivisella hintalapulla.

joululahja Asus Chromebook Flip

C214MA:n kestävyydestä kielivät sen kaikki sivut ja kulmat peittävä muovisuojus, jonka tarkoituksena on suojata tietokonetta kolhuilta, sekä sen roiskeenkestävä näppäimistö. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta C214MA on ylittänyt sotilastason MIL-STD-810G-kestävyysstantardit, eikä näin ollen rikkoudu helposti esimerkiksi pöydältä pudotessaan.

Opiskeluun soveltuvuutta C214MA:ssa edesauttavat sen kevyt ja mutkaton Chrome-käyttöjärjestelmä ja näppärä kosketusnäyttö. Lisäksi sen sarana kääntyy täydet 180 astetta, jolloin läppäriä voidaan käyttää myös tablettina. Tällöin C214MA:n kaksi kameraa toimivat täysin samoin, kuin missä tahansa muussakin tabletissa. Klikkaa tästä nähdäksesi Asus Chromebook Flip C214MA Teknavin verkkokaupassa!

Makita HP333DSAP1

Tällä pinkillä ja pirteällä akkuporakoneella voidaan porata reikiä jopa kiveen tai tiileen sen iskuporaominaisuuden ansiosta. Reikien poraaminen on myös nopeaa poran jopa 1 700:n kierroksen minuuttinopeuden ansiosta. Se kykenee kuitenkin hellempiinkin suorituksiin, kuten esimerkiksi ruuvien vääntämiseen, täysin mallikkaasti. Itse porakone painaa vain 1,3 kilogrammaa, ja sen 12-volttinen akku latautuu tyhjästä täyteen vain 18:ssa minuutissa.

joululahja Makita

Porakoneen mukana myyntipakkauksessa on itse poran lisäksi akku, akkulaturi sekä kätevä kantolaukku. Näin ollen se on erinomainen lahja kenelle tahansa, joka saattaisi akkuporakonetta tarvita. Klikkaa tästä nähdäksesi Makita HP333DSAP1 Teknavin verkkokaupassa!

Lisää joululahjaideoita viimeisimmältä Teknavi-kaudelta

Mikäli yllä mainitut laitteet eivät vielä saa inspiraation kipinää syttymään, joululahjaideoita kannattaa metsästää myös käynnissä olevan Teknavi-kauden aiemmista jaksoista. Esimerkkejä joululahjoiksi sopivista kodinelektroniikan laitteista ovat muun muassa nämä TV:stä tutut tuotteet.

Timekettle WT2 Edge -kuulokkeet, jotka kääntävät käyttäjänsä puhetta jopa 40:lle eri kielelle, soveltuvat lahjaksi esimerkiksi kansainvälistä työtä tekeville, tai paljon matkusteleville. Ne kääntävät keskustelun eri osapuolien puheen reaaliajassa valitulta kieleltä toiselle, jolloin kielimuurien aiheuttamat kiusalliset ongelmat jäävät historiaan.

Xplora X5 Play on erinomainen lahja lapselle, jolla ei vielä ole omaa puhelinta. X5 Play -kelloa voidaan käyttää nimenomaan puhelimena, ja se voi myös ilmoittaa kelloa käyttävän lapsen vanhemmille tämän lähtiessä esimerkiksi kotoa. Lisäksi X5 Play motivoi pikkuväkeä liikkumaan palkitsemalla heitä tästä Xploran omalla valuutalla. Tätä valuuttaa voidaan käyttää esimerkiksi kelloon valmiiksi asennettujen pelien pelaamiseen.

Sähköauton omistajalle erinomainen lahjaidea on puolestaan voimavirtapistokkeeseen kytkettävä sähköauton latauslaite. Se voi ladata autoa huomattavasti nopeammin, kuin perinteisempi sähköauton laturi, eikä sen asentamiseen tarvita ammattilaisen apua, mikäli voimavirtapistoke sattuu kotoa jo löytymään. Latauslaitteen mukana käyttäjä saa myös sille tarkoitetun kantolaukun, jolla latauslaite pysyy näppärästi mukana esimerkiksi auton takakontissa.

Uudesta televisiosta haaveilevalle voidaan lahjaideana kaavailla esimerkiksi Samsungin Lifestyle-televisiota. Erikoista näissä televisioissa on niiden ulkonäköön ja esteettisyyteen kiinnitetty huomio, ja juuri sen ansiosta Lifestyle TV -sarja onkin kerännyt paljon suosiota etenkin viime aikoina. Ne toimivat siis paitsi sisustuselementteinä, myös kuvaltaan laadukkaina televisioina, josta voidaan kiittää niiden QLED-paneelia.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Timekettle WT2 Edge – kielillä puhuminen on nyt helppoa
Xplora X5 Play on turvallinen ja vanhemmille helppo vaihtoehto lapsen puhelimeksi
Tällä kotipistokkeella ja kaapelilla lataat sähköautoa nopeammin – halpaa, eikä sähkömiestäkään tarvita
Samsung Lifestyle TV – uutta näkökantaa televisioihin
Testi: JBL Reflect Flow Pro – kestävät ja monipuoliset napit