Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta vinkkejä Lifestyle TV:n sijoitteluun

Samsung julkaisi lokakuun puolessavälissä tiedotteen, jossa käsiteltiin stylistin vinkkejä Lifestyle TV:n ympäristön sisustamiseen.

Samsungin Lifestyle-malliston televisiot ovat paitsi hyvällä kuvanlaadulla varustettuja televisioita, myös esteettisesti miellyttävän näköisiä. Ulkomuotonsa ja erinäisten käyttötarkoituksiensa ansiosta niillä onkin laajat käyttömahdollisuudet myös sisustamisessa.

Kukin Lifestyle TV on sulautettavissa katseluympäristöönsä omalla tavallaan, ja huoneen estetiikkaan vaikuttaa ratkaisevasti se, mikä televisio sinne halutaan sijoittaa, ja miten. Juuri tästä syystä onkin ymmärrettävää, mikäli tällaiselle televisiolle on hankalaa päättää juuri sitä täydellistä ja parasta paikkaa. Samsungin julkaisemassa tiedotteessa on käyty läpi muutamia ideoita, joista Lifestyle-television sijoittamisessa saattaa olla apua.

Lifestyle Sero infographic
The Sero tarjoaa erinomaisen ratkaisun etenkin pienempiin tiloihin.

The Seron vahvuuksia ovat muun muassa sen kompakti olomuoto sekä helppo liikutettavuus, varsinkin Sero Wheel -pyörien avulla. Täten se sopii erityisen hyvin pienempiin huoneisiin tai asuntoihin, joissa ylimääräistä tilaa ei juurikaan ole. Näiden vahvuuksien ansiosta The Seron paikkaa voidaan vaihtaa hyvinkin helposti, mikäli huonekalujen järjestystä halutaan muokata.

The Seron Portrait Mode -tilassa näkyvät erilaiset kuvat ja animaatiot antavat paljon mahdollisuuksia ympäristön värimaailman hahmottelulle. Sinisten kehysten rinnalle on Samsungin tiedotteessa ehdotettu taululle ripustettavia kuvia ja maalauksia, joiden värimaailma on pääasiassa joko sininen, tai jokin sen kanssa sointuva väri, kuten harmaa. Matoilla ja tilaa jakavilla lipastoilla itse huoneeseen voidaan puolestaan tuoda uusia ulottuvuuksia.

Lifestyle Serif infographic
The Serif sopii yhteen viherkasvien kanssa, ja se toimii näppärästi myös väliseinänä.

The Serifiä voidaan sen ikonisen muotoilunsa ansiosta käyttää itsessäänkin suuremman tilan jakajana, sillä se näyttää siistiltä ja elegantilta myös takakuorensa puolelta. Puukuviot ja viherkasvit sopivat The Serifin lähiympäristöön parhaiten, sillä sen jalkojen sekä ruudun kehyksen pinnat muistuttavat orgaanisperäisiä aineita.

The Serifin virtajohto saadaan piilotettua kätevästi sen takakuoren sisään, ja se voidaan viedä näppärästi television jalkaa pitkin lattian tasolle. Tämän ansiosta The Serifin ympäristö pysyy siistimmän näköisenä, eivätkä television takana roikkuva johtoviidakko pilaa huoneen estetiikkaa.

Samsung Lifestyle Frame infographic
The Framen ympärille suositeltiin simplististä tilaa.

The Framen ympäristöön suositellaan Samsungin tiedotteessa hyvin minimalistista sisustusta. Tällöin kyseinen tila saadaan parhaiten muistuttamaan taidegalleriaa, missä The Frame olisikin kuin kotonaan. Kyseisenlainen tunnelma saavutetaan parhaiten, kun huoneeseen valitaan vain ne huonekalut sekä värit, jotka sinne tarvitaan. Pientä lisämaustetta tähän voidaan tuoda viherkasvin tai jalkalampun muodossa

The Framen vakiokehykset voidaan vaihtaa kerrallaan yhteen monista vaihtokehyksistä. Näitä vaihtokehyksiä on puolestaan saatavilla lukuisissa eri väreissä ja jopa parissa eri mallissa. Yhdistelemällä erivärisiä kehyksiä The Framesta löytyvien moninaisten taideteosten kanssa huoneen ilmettä voidaan muuttaa vaikka tunnin välein, mikäli näin halutaan.

Kuvat: Samsung

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Sonyn TV-malleihin uusia ominaisuuksia PlayStation 5:ä varten
LG Displayn OLED-paneeleille sertifiointeja peliominaisuuksista
Philips OLED806 nyt saatavilla myös 77-tuumaisena
Huawei laajensi tietokonenäyttöihin – 34 tuuman MateView GT ja 28,2 tuuman MateView nyt laajasti saatavilla Suomessa
Testi: Oura Ring – älysormus hyvinvoinnin tueksi
Testi: Galaxy Watch 4: Wear OS on nappivalinta