Valmistujaislahjat 2024: Parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset

Kuva moona / Adobe Stock

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pidettävät ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat lähestyvät kovaa vauhtia. Moni pohtii jo kuumeisesti, mitä antaa valmistuneelle lahjaksi. Arvokkaankin lahjan voi onneksi löytää edullisesti hintoja vertaamalla, sillä suosikkilahjojen hinnat voivat vaihdella sadoilla euroilla eri kauppojen välillä. Hintaopas keräsi listan suosituista tuotteista, jotka ovat vastavalmistuneiden hankintalistalla. 

Parhaiten pääset selville valmistuvan toiveista kysymällä suoraan häneltä itseltään tai hänen lähipiiriltään, millainen lahja olisi mieluinen ja hyödyllinen. Lahja, joka on valittu huolella ja lahjansaajan toiveet huomioiden, ilahduttaa varmasti. Näin voit olla varma, että lahjasi ei päädy käyttämättömänä kaapin perukoille. Mikäli lahjan tarkemmat piirteet kuitenkin vielä mietityttävät, Hintaopas on koonnut listan tämän hetken suosituimmista tuotteista, jotka löytyvät varmasti myös monen valmistuvan toivelistalta. 

Hintaoppaan puolueeton palvelu tekee hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa, sillä parhaan hinta-laatusuhteen löytämiseksi ei tarvitse koluta vuorotellen kaikkia kauppoja läpi. Yhdellä klikkauksella saat näkyviin haluamasi tuotteen hinnat eri verkkokaupoissa, järjestettynä edullisimmasta kalleimpaan. Näet myös mahdolliset toimituskulut ja varastotilanteen. Hintaopas kokoaa hinnat lähes 800 verkkokaupasta.

Hintavertailu on helpointa, kun lataat ilmaisen Hintaopas-sovelluksen puhelimeesi. Voit tehdä ostoslistoja suosikkituotteistasi tai asettaa hintavahdin, joka ilmoittaa heti, kun haluamasi tuotteen hinta laskee. Hintaoppaan mobiilisovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-puhelimille.

Suositut elektroniikkalahjat eivät petä

Kuulokkeet ja älypuhelimet ovat varmoja valintoja valmistujaislahjoiksi. Ne tarjoavat käytännöllisyyttä, viihdettä ja tukea opiskeluun, mikä tekee niistä erinomaisia lahjoja uuteen elämänvaiheeseen siirtyvälle nuorelle. Käytettävyydensä vuoksi ne tuovat iloa ja hyötyä vielä pitkään juhlapäivän jälkeenkin. 

Hintaoppaan suosituimmat kuulokkeet:

 1. Apple AirPods Pro (2nd Generation), halvin hinta 229 euroa
Valmistujaislahja: kuulokkeet

Applen langattomat AirPods-kuulokkeet ovat olleet pitkään Hintaoppaan suosituimpien tuotteiden joukossa. Tällä hetkellä Apple AirPods Pro (2nd Generation) -kuulokkeet saa halvimmillaan 229 eurolla, kun vielä toukokuun alussa halvin hinta oli 249 euroa.

Kalleimmillaan AirPodsit maksavat 292,30 euroa, joten hintoja vertailemalla voit säästää jopa 63 euroa. Hintaoppaan kautta voit myös asettaa tuotteelle hintahälytyksen, joka ilmoittaa heti, kun sen hinta putoaa. Näin voit säästää samalla niin aikaa kuin rahaakin.

 1. JBL Tune Flex Wireless In-ear, halvin hinta 49,99 euroa
 2. Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset, halvin hinta 529 euroa

Katso kaikki kuulokkeet ja niiden parhaat hinnat täältä.

Hintaoppaan suosituimmat puhelimet:

 1. Apple iPhone 13 5G 4GB RAM 128GB, halvin hinta 439,90 euroa
Valmistujaislahjat: puhelin

Uusi älypuhelin on arvokkaampi, mutta usein kaivattu lahja valmistuvalle nuorelle. Hinnansa puolesta ne ovat hyviä mahdollisuuksia useamman henkilön antamaksi yhteislahjaksi. Puhelimen valintaan kannattaa paneutua huolella ja ottaa selvää lahjan saajan mieltymyksistä ja tarpeista. Ennen kuin suuntaat ostoksille, kannattaa myös tarkistaa tuotteen hintataso, sillä Hintaoppaan suosituimpien älypuhelinmallien hinnoissa voi olla yli sadan euron eroja halvimman ja kalleimman vaihtoehdon välillä.

Esimerkiksi tällä hetkellä hintaoppaan suosituimman puhelimen, Apple iPhone 13 5G 4GB RAM 128GB, hinta vaihtelee 429 eurosta 929 euroon. Viimeaikaisen hintakehityksen perusteella halvin hinta on laskenut toukokuun alusta yli sadalla eurolla, joten nyt voi olla oiva aika käydä ostoksilla.

 1. Apple iPhone 15 5G 6GB RAM 128GB, halvin hinta 799 euroa
 2. Samsung Galaxy A54 5G SM-A546B Dual SIM 8GB RAM 128GB, halvin hinta 1 199 euroa

Katso kaikki puhelimet ja niiden parhaat hinnat täältä.

Muutto omaan kotiin tuo mukanaan uusia tarpeita

Monille koulunsa päättäville nuorille koittaa iso elämänmuutos: muutto ensimmäiseen omaan kotiin. Tämän vuoksi perinteiset lahjat, kuten kodinkoneet, ovat erittäin suosittuja ylioppilaslahjoja. Näillä lahjoilla voit tukea nuorta hänen uudessa elämänvaiheessaan ja tehdä hänen arjestaan sujuvampaa.

 1. Moccamaster Manual MOC53, halvin hinta 149 euroa
Valmistujaislahjat: erilaisia ideoita

Kahvinkeitin on välttämätön laite monessa kodissa, erityisesti opiskelijoiden keskuudessa. Se tarjoaa nopeaa energiaa pitkien opiskelupäivien tai aikaisten aamujen tueksi. Moccamaster Manual MOC53 on suosittu valinta sen luotettavuuden ja tyylikkään muotoilun ansiosta. Tällä hetkellä sen hinta on edullisimmillaan 149 euroa, kun taas kalleimmillaan se voi maksaa jopa yli tuplasti enemmän.

 1. Philips Premium Airfryer XXL HD9650, halvin hinta 179 euroa

Airfryer on moderni keittiölaite, joka mahdollistaa terveellisempien aterioiden valmistamisen helposti ja nopeasti. Se sopii erityisesti nuorelle, joka haluaa syödä hyvin, mutta jolla ei välttämättä ole paljoa aikaa tai kokemusta ruoanlaitosta. Philips Premium Airfryer XXL HD9650 laitteen saa nyt alennushintaan 179 euroa. Kalleimmillaan sama laite voi maksaa jopa 309,99 euroa, eli hintaeroa voi olla jopa 130 euroa.

 1. Electrolux Ergorapido EERC73EB Johdoton, halvin hinta 89 euroa

Varsi-imuri on erinomainen valmistujaislahja nuorelle, joka muuttaa ensimmäistä kertaa omaan kotiin. Se on kevyt, kätevä ja helppo säilyttää pienessä tilassa. Varsi-imuri tekee siivouksesta nopeaa ja vaivatonta, joten se auttaa pitämään kodin siistinä ilman suurta vaivaa. Täydellinen lahja itsenäisyyden alkutaipaleelle! Electrolux Ergorapido EERC73EB Johdoton halvin hinta on nyt 89 euroa ja kallein hinta taas 149 euroa. 

Katso kaikki kodintuotteet ja niiden parhaat hinnat täältä.

Älykello – Täydellinen lahja urheilua harrastavalle nuorelle

Älykello on täydellinen lahja urheilua harrastavalle nuorelle, sillä se tarjoaa mahdollisuuden kattavaan terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Se auttaa nuorta pysymään aktiivisena, saavuttamaan tavoitteensa ja ylläpitämään terveellistä elämäntapaa. 

 1. Samsung Galaxy Watch 4 40mm BT, halvin hinta 99 euroa
Valmistujaislahjat: älykello

Samsung Galaxy Watch 4 40mm BT -älykellon halvimman ja kalleimman hinnan ero on tällä hetkellä yli 70 euroa. 

 1. Polar Vantage V3, halvin hinta 493,13 euroa
 2. Samsung Galaxy Watch 6 40mm, halvin hinta 195,59 euroa

Katso kaikki älykellot  ja niiden parhaat hinnat täältä.

Pelit ja pelikonsolit tuovat viihdettä ja rentoa vapaa-aikaa vastavalmistuneelle

Kun nuori valmistuu ja astuu uuteen elämänvaiheeseen, rentoutuminen ja vapaa-ajan vietto ovat yhtä tärkeitä kuin uudet velvollisuudet ja haasteet. Pelaaminen tarjoaa mainion keinon rentoutua ja purkaa stressiä.

 1. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB, halvin hinta 509 euroa
Valmistujaislahjat: ps5

Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB on tällä hetkellä Hintaoppaan suosituin pelikonsolimalli. Ostamalla tuotteen halvimmalla hinnalla, säästät 141 euroa verrattuna kalleimpaan vaihtoehtoon. 

 1. Stellar Blade (PS5), halvin hinta 69 euroa
 2. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch), halvin hinta 51,99 euroa

Kaikki tietokone- ja konsolipelit ja niiden parhaat hinnat löydät täältä.

Hintaoppaan Päivän tarjoukset -sivusto tarjoaa kattavan yhteenvedon internetin parhaista tarjouksista ja suurimmista alennusmyynneistä tällä hetkellä. Sivustolla näet helposti ja nopeasti ajankohtaiset tarjoukset yhdellä vilkaisulla. Puolueettoman Hintaoppaan sivustolla näkyvät tarjoukset eivät ole ostettavissa, vaan ne ovat aitoja alennuksia ja tarjouksia suosituista verkkokaupoista.

LUE MYÖS

Carglassin Emma valmistautuu edustamaan Suomea Best of Belron -kilpailussa 

Polestar tuo kaksi uutta mallia -kovilla odotuksilla

Canon kehittää edistyksellistä EOS R1 -lippulaivamallia EOS R -kamerajärjestelmään

SEURAA TEKNAVIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.