Canon kehittää edistyksellistä EOS R1 -lippulaivamallia EOS R -kamerajärjestelmään

DIGIC Accelerator -kuvaprosessori ja uusi kenno tuovat etuja ammattilaisille.

Canon Inc. julkisti kehittävänsä vielä tänä vuonna myyntiin tulevaa Canon EOS R1 -kameraa. EOS R1 on täyden kennokoon peilitön kamera, ja se tulee olemaan vaativaan ammattilaiskäyttöön suunniteltu, RF-kiinnityksellä varustettu EOS R -kamerajärjestelmän lippulaivamalli.

Canon EOS R1 -kamerassa yhdistyvät Canonin huipputekniikka, suorituskyky, kestävyys ja luotettavuus. Tällä kameralla ammattilaiset saavat otettua laadukkaampia stillkuvia ja videoita kuin Canon EOS R3 -kameralla. Se täyttää mm. urheilu- ja uutiskuvauksen sekä videotuotannon parissa työskentelevien ammattikuvaajien korkeat vaatimukset.

Tulevassa kamerassa on DIGIC X -prosessorin lisäksi aivan uusi DIGIC Accelerator -kuvaprosessori ja uusi kenno – yhdistelmä, joka mahdollistaa suuren tietomäärän nopean käsittelyn sekä tehostaa automaattitarkennuksen seurantaa ja muita toimintoja ennennäkemättömällä tavalla.

Uuden kameran tarkka ja nopea kohteentunnistus perustuu uuteen kuvaprosessorijärjestelmään ja syväoppimisteknologiaan. Kohteentunnistuksen tarkkuutta on onnistuttu parantamaan ja se huomioi nyt esimerkiksi tilanteet, joissa joukkueurheilussa useat kohteet risteävät. Uusi kamera pystyy näissäkin tilanteissa seuraamaan kohdetta jatkuvasti, vaikka toinen pelaaja ohittaisikin tämän etualalta. Tämän lisäksi automaattitarkennuksen Action Priority -toiminto tunnistaa tietynlaista toimintaa suorittavan pääkohteen (esimerkiksi palloa potkaisevan urheilijan) automaattisesti ja siirtää tarkennusalueen häneen välittömästi, jotta valokuvaajat pystyvät ikuistamaan keskeiset hetket. Uusi kuvaprosessorijärjestelmä ja syväoppimistekniikat auttavat kuvanlaadun parantamisessa. Kamera on varustettu aiemmin tietokoneohjelmistoissa käytetyllä kuvan kohinan vähennystoiminolla, joka parantaa kuvanlaatua entisestään ja tarjoaa kuvaajille enemmän luovaa liikkumavaraa.

Canon testaa parhaillaan uutta kameraa kenttäolosuhteissa varmistaakseen, että tulevissa kansainvälisissä urheilutapahtumissa saadaan otettua merkityksellisempiä ja vaikuttavampia kuvia.

Canon pyrkii tulevaisuudessa vastaamaan erilaisten kuvaajien moninaisiin valo- ja videokuvauksen tarpeisiin julkaisemalla uusia kameramalleja ja RF-objektiiveja EOS R -kamerajärjestelmään.

LUE MYÖS

Polestar tuo kaksi uutta mallia -kovilla odotuksilla

Koeajo: Peugeot E-3008 – yksi vuoden kiinnostavimmista autoista

SEURAA TEKNAVIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.