Testi: Overade Plixi Fit: Taittuvassa kypärässä on järkeä

Overade Plixi Fit on ratkaisu kesäiseen ongelmaan kun moni pyöräilee vapaa-ajan lisäksi mielellään myös töihin tai asioille. Silloin yleinen haaste on kypärän kuljettaminen.

Overade Plixi Fit -kypärä, hinta 106,50e (Teknavi.com)

Tavallinen kypärä vie kassista tai repusta tilaa, jos sitä ei viitsi jättää tangolle roikkumaan.

Tätä arkista ongelmaa helpottaa kokoon taittuva kypärä. Overaden Plixi Fit mahtuu reppuun kätevästi ja kulkee siksi myös satunnaisesti kaupunkipyöriä käyttävän laukussa helposti. Kompakti kypärä sujahtaa reppuun tai kangaskassiin todella huomaamattomasti.

Halutessaan kypärän kaveriksi saa myös valmistajan oman repun, jossa on pohjassa tasku kypärää varten. Kypärä sujahtaa helposti repun pohjalle odottamaan seuraavaa käyttöä.

Overaden kypärän seuraksi saa sopivan repun.

Reppu on suunniteltu työmatkalaiselle, sillä siitä löytyy tasku kannettavalle tietokoneelle ja kohtuullisesti säilytystilaa päivän tarvikkeille.

Plixi Fitin taittuva rakenne ei ole tehnyt kypärästä millään tapaa heppoista, vaan kyseessä on jämäkältä ja varmalta tuntuva kokonaisuus. Isompi L-XL -kokoversio vieläpä sopii oikein mukavasti yli 60 hattukoossa huitelevaan päähän. Näin ei yleensä ole tavallisten pyöräilykypärien kanssa.

Vaikka kypärällä on hieman hintaa, on se kaupunkilaiselle pyöräilijälle erittäin kätevä varuste. Jos on ikinä kärvistellyt tavallisen kypärän kuljettamista, niin nyt asiaan on tarjolla aidosti toimiva ratkaisu.

Lue myös:
Kokeilu: Segway-Ninebot Sähköpotkulauta kuljettaa kevyesti kesällä
Uutuuksia kesäksi: Lenovon taittuva kannettava ThinkPad X1 Fold ja edullista A3-tulostusta täyttömusteilla
Tulossa testiin: EcoFlow River Max 600W virta-asema

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta