Teknavin joululahjavinkit

Tässä tulevat Teknavin tämän vuoden joululahjavinkit. Tarjolla on lahjaideaa monenlaiselle saajalle, mutta myös itselle annettavaksi.

Joulu lähestyy jälleen, tuo vuoden ihana aika, jolloin lahjojen hankkiminen perheen jokaiselle jäsenelle, pienimmästä suurimpaan, nousee ajankohtaiseksi. Lahjojen löytäminen ei ole aina kuitenkaan helppoa ja vaivatonta. Siksi me Teknavissa olemme tehneet työn puolestasi ja koonneet tämän vuoden joululahjavinkit.

iRobot Roomba Combo j9+ robotti-imuri ja -moppi

Robotti-imuri on täydellinen lahja ennen joulusiivousta tai pyhien jälkien korjaamiseen, joko itselle tai perherauhan säilyttämiseksi. iRobot Roomba Combo j9+ robotti-imuri ja -moppi edustaa malliston kärkeä. J9+ käyttää edestakaista pyörivää moppausliikettä ja alaspäin kohdistuvaa painetta, jäljitellen perinteistä moppausliikettä. Etukamera auttaa imuria paitsi väistämään esteet, myös välttämään ikävät yllätykset. Pet Owner Official Promise, eli P.O.O.P. lupaus korvaa laitteen, jos robotti osuu vahingossa lemmikin jätöksiin.

iRobot Combo on varustettu tyylikkäällä telakalla, joka ei liikaa erotu skandinaavisesta olohuonesisustuksesta. Malli on myös ohjattavissa ääniassistentilla sekä omalla sovelluksellaan. Robotti-imurin Dirt Detective -toiminto auttaa myös käyttäjäänsä älykkäästi määrittämään, mitkä huoneet tarvitsevat eniten siivousta. Voit siis sanoa hyvästit liialle, sillä siivousapuna sinulla on innovatiivinen kumiharjapari, reunanpuhdistusharja seinien ja nurkkien puhdistamiseen, sekä aiempaa enemmän imua ja tehoa!

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Epson EF-12 laserprojektori

Joulun ilosanoman voi heijastaa lähes mille tahansa pinnalle pienellä ja tyylikkäällä Epson EF-12 laserprojektorilla. Projektorin pisinkin sivu on vain 18 cm eikä lahjapaketille tule painoa kuin 2,1 kiloa.

Projektoriin on sisäänrakennettuna helppokäyttöinen AndroidTV sekä Chromecast ja Yamahan tarjoama äänimaailma. Oman lempisisällön saa siis helposti esiin missä ja milloin vain. Mallista löytyy myös hdmi-portti, joten vaikkapa lemppari DVD-elokuvat tai pelikonsolin saa pyörimään tykin välityksellä.

Epsonin 3LCD-tekniikan ansiosta kuvat ovat kirkkaita ja eloisia. Trapetsikorjauksen avulla vaikuttavan 150 tuumaisen kuvan käyttöönotto on nopeaa. Epson EF-12 on suunniteltu pieneksi, ettei sen läsnäolo häiritse olohuoneen feng-shuita. Lisäksi se on helppo siirtää paikasta toiseen, tarpeen mukaan. Tästä saa siis jouluksi lahjan, joka tuo iloa koko perheelle.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Ray-Ban & Meta -älylasit

Tänä jouluna kiinnostava joululahjavaihtoehto on Ray-Banin ja Metan uudet älylasit. Kyseessä on aivan uudenlainen tuote, joka on suunniteltu yhteydenpitoon läheisten kanssa, arjen tallentamiseen sekä sisällön jakamiseen – ilman kädessä olevaa älypuhelinta. Laseihin on sisäänrakennettuna mikrofoni, kaiuttimet sekä ultraleveä 12 megapikselin kamera, jolla voidaan taltioida laadukkaita kuvia sekä 1080p-videoita. Laseilla on myös mahdollista jakaa suorana livekuvana se, minkä itsekin näkee.

Kuvaamisen lisäksi käyttäjä voi kuunnella musiikkia, vastata puheluihin ja lähettää viestejä sekä hyödyntää erilaisia äänikomentoja. Lasit ovat myös tyylikkäät, sillä ne ovat tarjolla Ray Banin ikonisissa Wayfarer-kehyksissä. Lasit ovat saatavilla kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa joko aurinkolaseina tai silmälasilinsseillä omilla vahvuuksilla.

Tuote saatavilla valituissa Instrumentarium-myymälöissä.

Polar Vantage M2

Kuka onkaan läheisistäsi se todellinen ikiliikkuja? Tässäpä hänelle oiva lahja, nimittäin alan johtavalla teknologialla varustettu multisportkello Polar Vantage M2. Kyseinen malli pystyy seuraamaan jopa 30 tuntia treeniä yhdellä latauksella ja sillä on vedenpitävyys 30 metrin syvyyteen asti. Kello on siis tukena käyttäjänsä kovimmissakin treeneissä. Treenien lisäksi Vantage seuraa käyttäjän palautumista ja unta, ja kertoo, milloin on turvallista haastaa itsensä rikkomaan uusia ennätyksiä.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Remington D5706

Remington D5706 -hiustenkuivain on melkoinen tehopakkaus, joka on varustettu 2200 W:lla ja jopa 90 km/h nopeudella. Suutinvaihtoehdot mahdollistavat laajan lopputulosten valikoiman. Monipuolisten säätömahdollisuuksien joukosta löytyy muun muassa viileäpuhallus. Ehkäpä tästä siis lahjavaihtoehto ystävälle, joka on aina myöhässä niin ei hänenkään tarvitse juosta hiukset märkänä aamun ensimmäiseen palaveriin.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Makita HP333DSAP

Arjessa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Vuoden aikana voi myös ilmetä remppaamisen tarvetta hetkessä, jos toisessa. Tuolloin iloa tuo työkalupakissaja värikäs ja näpäkkä Makitan iskuporakone. 30 Nm vääntömomentti toimii siis sekä siskon, että veljen lahjana.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Denver MRD-51 Retro musiikkikeskus

Hänelle, joka ei ole luopunut LP ja C-kasettikokoelmastaan, sopii hyvin Denverin todella tyylikäs Retro musiikkikeskus. Kaikille muille se sopii ihan vaan ulkonäkönsäkin puolesta kiinnostavana kodin sisustuselementtinä. Denver toistaa niin LP:t, C-kasetit, CD:t, USB-tikut, kuin FM ja DAB radionkin.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Razer Basilisk V3 -hiiri ja Skullcandy Slyr Wired Over-ear -pelikuulokkeet

Sukulaisiin voi myös sijoittaa yhteisiä CS-iltoja silmällä pitäen. Joukkueeseen sijoittaminen puolestaan on kuin sijoittaisi itseensä. Razer Basilisk V3 -hiiri ja Skullcandy Slyr Wired Over-ear -pelikuulokkeet saattavat pelastaa joukkueen tiukoilla hetkillä.

Tuotteet saatavilla Teknavi.com -verkkokaupasta.

Lego Star Wars Mandalorialaisen N-1-tähtihävittäjä

Ja olisiko joulu joulu ilman legojoululahjoja? Lego Star Wars Mandalorialaisen N-1-tähtihävittäjä sopii lahjaksi ihan kaikille, mutta todella hyvin itselle. Tästä saa myös sopivasti kivaa puuhasteltavaa joulun välipäiville.

Tuote saatavilla Teknavi.com -verkkokaupassa.

Lue myös
Koeajo: BMW:n vitossarjan ensimmäinen täyssähkömalli i5 M60 xDrive

Tuulilasin vaihtaminen sisältää entistä enemmän lisävarusteiden huomioimista

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta