Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Oletko kuullut opetusrobotista tai läpinäkyvästä tietokonepöydästä? Nämä hauskat kesätuotteet trendaavat juuri nyt

Mitkä yksittäiset tuotteet kiinnostavat suomalaisia juuri nyt? Hintavertailupalvelu Hintaopas tarkasteli palvelun sadan suosituimman tuotteen listaa, jolle ovat nousseet muun muassa orkideaa esittävä LEGO-setti, läpinäkyvä tietokonepöytä, radio-ohjattava Robomaster, auton muotoinen jääkaappi ja puilla lämmitettävä retkikeitin.

Sony PlayStation 5

Sadan haetuimman tuotteen kärkipään kestosuosikkina ykköspaikkaa pitää kuukaudesta toiseen PlayStation 5 -konsoli. Suurin osa muistakin listan tuotteista on erilaista elektroniikkaa, mutta haetuimpien tuotteiden kärkipäästä löytyy muitakin mielenkiintoisia laitteita ja alkavan kesän hauskoja trendituotteita.

Lian Li DK-05F

Koko palvelun kolmanneksi suosituimmaksi tuotteeksi on noussut Lian Li DK-05F -tietokonepöytä, jonka läpinäkyvän kansikotelon alle saa pelikoneen hienosti piiloon. Korkeussäädöllä ja kaikilla herkuilla varustettu pöytä on todellinen tietokoneharrastajan luksustuote.

Mi Electric Scooter Pro 2

Moni harkitsee selvästi kesän menopeliksi omaa sähköpotkulautaa, sillä top 100 -listalle on päässyt jopa seitsemän erilaista potkulauta-mallia, joista suosituimpana sijalla neljä on Mi Electric Scooter Pro 2. Ennen tämän mallin hankintaa on sen hinta syytäkin tarkistaa useammasta paikasta, sillä hintaero halvimman ja kalleimman kaupan välillä on jopa 623 euroa.

Sijalta 18 löytyy DJI Robomaster S1 -opetusrobotti, joka opettaa omistajalleen tekoälyä, robotiikkaa ja ohjelmointia erilaisilla kekseliäillä tavoilla. Robotissa on 46 ohjelmoitavaa komponenttia sekä kuusi ohjelmoitavaa tekoälymoduulia. Robotiikka on suosittua myös kodinkoneiden puolella, sillä suosituimpien tuotteiden listan sijalta 16 löytyy Gardena Smart SILENO Life -robottiruohonleikkuri ja sijalta 27 iRobot Roomba i7 7150 -robottipölynimuri.

Pizzauunista tulossa kestosuosikki

Suomalaisten Ooni-pizzauunien suosio alkoi toden teolla korona-pandemian aikana, eikä suosiolle näy loppua. Suuri kysyntä näkyy myös Hintaopas-palvelussa, sillä hakulistojen kärjessä on jopa kaksi uunimallia, joista suosituimpana Ooni Koda 16.

Yksi erikoisimmista suosikeista juuri nyt on SMEGin yli 8000 euroa maksava auton keulaa esittävä SMEG500G-jääkaappi, jota valmistetaan vain tilauksesta. Jääkaapin tuotteet löytyvät konepellin alta ja lisäksi kaapissa on muun muassa toimivat ajovalot.

Retkeilyä, pihanhoitoa ja LEGO-taidetta

Myös puutarhaa hoidetaan nyt innokkaasti, sillä yhdeksi suomalaisten suosikkituotteeksi on noussut  TIHL GTA 26 -puutarhaleikkurisetti, joka sisältää akkukäyttöisen, pientä moottorisahaa muistuttavan oksaleikkurin, akun ja laturin. Myös retkeilyinnostus näkyy palvelun top 100 -listauksessa, sillä sijalta 45 löytyy Robens Woodsman Stove & Charger, joka yhdistää puulämmitteisen retkikeittimen ja laturin hauskalla tavalla.

Mielenkiintoinen ja yllättävä suosikki haetuimpien listalta on myös LEGO Creator Expert 10311 Orkidé -setti, jolla voi rakentaa itselleen vaikka sisustuselementiksi yllättävän aidon näköisen orkidea-asetelman.

Hintaopas-palvelussa on 1187 kauppaa, 2,7 miljoonaa hintaa ja 658 885 indeksoitua tuotetta. Hintojen vertailu onnistuu kätevästi ilmaisessa Hintaopas-sovelluksessa, joka on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille.

Hinnat ja listasijoitukset tarkistettu 13.6.2022.

Lue myös:
Nyt on aika päivittää kesärenkaat – katso suosituimpien mallien kärki

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät FacebookistaInstagramistaTwitteristä ja YouTubesta