Mietityttääkö auton huolto? Huoltolaskuri helpottaa kustannusten arviointia

Säännöllinen huolto on tärkeä osa auton ylläpitoa. Tulevien kustannusten arviointia ja huoltopaikkojen vertailemista helpottaa huoltolaskuri.

Auton huollattaminen lienee harvojen ihmisten lempipuuhaa. Säännölliset huollot ovat kuitenkin kriittisessä roolissa auton kunnon ylläpidossa, millä on luonnollisesti oma osuutensa myös auton turvalliseen toimintaan. Turvallisuuden lisäksi valmistajan määrittämää huolto-ohjelmaa noudattamalla välttää varmimmin ikävät ja mahdollisesti kalliit yllätykset. Huoltaminen pitääkin nähdä ennen kaikkea toimintakykyä ylläpitävänä toimenpiteenä, jolla vältetään suuremmat korjaustarpeet.

Jos autoa ei ole aiemmin käyttänyt huollossa, voi asiaan ryhtyminen tuntua todellisuutta suuremmalta haasteelta. Nykyään asia on kuitenkin helppo järjestää vaikka kotisohvalta käsin, joten asiaa ei turhaan kannata lykätä. Esimerkiksi yli 130 yksityisestä autokorjaamosta muodostuva Autofit-ketju tarjoaa asiakkaiden käyttöön huollon hinta-arvion tarjoavan huoltolaskurin.

Yksinkertaisuudessaan asiakas valitsee haluamansa toimipisteen ja kirjoittaa verkkosivulle huoltoa tarvitsevan auton rekisterinumeron sekä kilometrimäärän. Tämän jälkeen asiakas näkee hinta-arvion lisäksi huoltoon sisältyvät toimenpiteet, jotka perustuvat valmistajan huolto-ohjelmaan. Koska ketjuun kuuluvat toimisteet ovat yksityisiä, voi niiden välillä olla hintaeroja. Näin asiakas voi myös helposti vertailla esimerkiksi lähellä sijaitsevia korjaamoja ja varata huoltoajan haluamaansa toimipisteeseen.

Sopivan toimipisteen voi hakea esimerkiksi oman osoitteen perusteella, tai vapaasti kartalta.
Tämän jälkeen näkyy huollon sisältämät tuotteet sekä hinta-arvio.
Huoltolaskuri näyttää valitun toimipisteen kalenterin, josta voi suoraa valita halutun vapaan ajankohdan huollolle.

Kaikki Autofit-korjaamot toimivat valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, eikä auton huollattaminen merkkihuollon ulkopuolella vaikuta valmistajan myöntämään takuuseen.

Autofitin huoltolaskurin löydät täältä.

Yhteistyössä Autofitin kanssa.

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.