Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus julkisti ensimmäisen älykellonsa OnePlus Watchin

Puhelimistaan tuttu OnePlus tekee uuden aluevaltauksen OnePlus Watch -älykellolla.

OnePlus Watch on yhtiön uusi älykello, jolle luvataan kahden viikon käyttöaika yhdellä latauksella. Kyseessä on yhtiön omalla OxygenOS-käyttöjärjestelmällä toimiva kello, joka tulee toimimaan niin Android- kuin iOS-puhelinten kanssa.

Älykellon toimintoja on puhelimien ilmoituksien vastaanotto ja niihin reagointi, puheluiden soitto ja puheluihin vastaaminen, musiikin kuuntelu ja valokuvien ottaminen. Kello voi myös luoda itsenäisen yhteyden bluetooth-kuulokkeisiin, mikä mahdollistaa musiikin tai muun äänisisällön toiston kellon omasta neljän gigatavun muistista.

Kellon näyttö on halkaisijaltaan 46 millimetriä. Kellon muu runko on ruostumatonta terästä. Akun kapasiteetti on 406 milliampeerituntia. Viikon virrat saa akkuun OnePlussan mukaan 20 minuutissa.

Myyntiin tulee myös OnePlus Watch Cobalt Limited -erikoisversio, jonka näyttö on valmistettu naarmuuntumattomasta Mohs 9 -tason safiirilasista. Limited Editionin kellotaulu on hypoallergeenista kobalttiseosta, joka on kestävämpää kuin perusversion ruostumaton teräs.

Toiminnoissa on painotettu luonnollisesti myös urheilullisiin ominaisuuksiin. Kellossa on sykemittaus, askelmittari ja GPS-yhteys juoksu- tai kävelylenkkien seurantaan. Kello kestää myös uimista 5ATM-luokituksen ja IP68-luokituksen myötä. Urheilusuoritusten seurantaan on oma OnePlus Health -sovellus.

OnePlus Watch -älykellon lähtöhinta on 159 euroa ja sen saatavuudesta tulee tietoa lähiviikkoina.

Lue myös:
Pikatesti: OnePlus 9 Pro: Loistava huippupuhelin ilman puutteita
OnePlus julkaisi OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -puhelimet: Entistä isompi painotus kameroissa
Pikatesti: OnePlus 8 Pro on edelleen loistava lippulaiva
Huippupuhelimet: Monelle ostajalle hyviä vaihtoehtoja
OnePlus 8 Prolle ja OnePlus 8:lle uusi ohjelmistopäivitys – mukana runsaasti parannuksia ja lisäyksiä niin näyttöön, kameraan kuin yhteyksiin

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista,Instagramista,Twitteristä ja YouTubesta