Microsoftin Oma Puhelin -sovelluksen toiminta laajeni nyt ilmoituksilla

Microsoftin Oma Puhelin -sovellus Windows 10:llä tukee nyt älypuhelimen ilmoituksia. Vastedes sovellus osaa näyttää ilmoitukset vaikkapa puheluista suoraan tietokoneen näytöllä.

Oma Puhelin -sovelluksella Android- tai iOS-älypuhelimen sisällöt voi helposti peilata Windows 10 -tietokoneen näytölle, ja myös Android-sovellukset ovat monin paikoin käytettävissä tietokoneen kautta. Nyt niin ikään Android-puhelinten ilmoitukset ovat tarkasteltavissa tietokoneen näytöllä, suoraan Windows 10:n ilmoituskeskuksessa.

Älypuhelinsovellusten ilmoitukset näkyvät ilmoituskeskuksessa Windows 10:n muiden ilmoitusten tavoin. Ilmoitusten poistaminen tietokoneella poistaa sen myös älypuhelimelta ja päinastoin. Toistaiseksi ilmoitustuki on saatavilla ainoastaan Android-puhelimilla.

Oma Puhelin -sovellus, joka myös Puhelimeni-nimellä tunnetaan, tukee kaikkia ilmoituksia sähköposteista ja twiiteistä Snapchat-päivityksiin, ja käyttäjä voi itse valita, mitä ilmoituksia haluaa tietokoneelle peilattavan. Tulevaisuudessa sovelluksella voi myös luoda pikavastauksia ilmoituksille, Microsoft lupailee.

Ilmoitustuki julkaistiin jo aiemmin Windows Insider -käyttäjille, ja nyt se on saatavilla kaikille käyttäjille, jotka ovat asentaneet vähintään May 2018 -päivityksen Windows 10:lle.