Lumilautailija Enni Rukajärvi sähköauton ratissa – "Haluan tehdä asioita, että talvet pelastuisivat"

Teknavin 18. kauden seuraavassa jaksossa, tänään klo 22.35 MTV3, tutustutaan Enni Rukajärven autominään.

Enni Rukajärvi on noussut kansan suosikiksi näyttävillä ja erittäin menestyksekkäillä tempuillaan lumilaudan päällä. Mervi Kallio ottaa selvää, minkälainen persoona Teknavin vieraskuskin paikalle istahtavasta Ennistä paljastuu ratin takana. Sähköautoilusta innostuneen maailmanmestarin menopelinä on Nissan Leaf.

– Luontojutut on mulle tärkeitä, ja kun lumilajien parissa toimii, toivoo, että lunta olisi jatkossakin. Haluan tehdä asioita, että talvet pelastuisivat, Rukajärvi valottaa vieressä istuvalle Mervi Kalliolle autovalintaansa.

Vuonna 2010 markkinoille tullut Nissan Leaf on yksi sähköautojen pioneereista. Rukajärven menopelinä on mallin toisen sukupolven yksilö.

– Tää sopii tosi hyvin mun käyttöön, ei ole liian iso ja on helppokäyttöinen sähköautoksi. Siinä on paljon kivoja ominaisuuksia, mitkä helpottavat ajamista ja 60 kilowattitunnin akku, niin sillä pääsee pidempääkin matkaa, Rukajärvi sanoo.

Ennin ja Mervin ajelun lisäksi jaksossa testataan Skodan uudistunut lippulaivamalli Superb, ja Markku Alénin käsittelyssä on kahdeksannen sukupolven urheiluautolegenda Porsche 911.

Lue myös:
Tänään tv:ssä: Urheiluautolegenda Porsche 911 rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä – “Tää on oma rotu”
Tänään tv:ssä: Testissä Skoda Superbin tehoversio – “Suorituskyky ei jätä ketään kylmäksi”
Koeajossa uusi Nissan Leaf – uudet vahvuudet, tutut heikkoudet

Teknavin 18. tuotantokauden viides jakso esitetään sunnuntaina 27.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 28.10. klo 14.00 MTV3 ja su 3.11. klo 14.30. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.