Ferrarin sydän, 510 hevosvoimaa ja takaveto – näin hyppää Alfa Romeon uusi tehomalli Markku Alénin käsittelyssä: "Whatta f***!"

Teknavin 12. kauden päätösjaksossa (ke 16.11. klo 22.45 MTV3) rallilegenda Markku Alén selvittää historian tehokkaimman Alfa Romeon katuauton suorituskyvyn.

Teknavin vauhtikaksikko, Markku Alén ja Marko Terva-aho, on tutustunut kuluvan tv-kauden aikana jo Japanin, Saksan ja Yhdysvaltojen tehomalleihin, mutta yksi perinteinen urheiluautomaa on vielä jäljellä. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde on italialaismerkin kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin katuauto. Kauden finaalissa selvitetään uutuuden todellinen suorituskyky ja lento-ominaisuudet.

– Mulla on sulle vielä yksi yllätys, Alén sanoo vieressä pelkäävälle Marko Terva-aholla ja kiidättää Alfa Romeon ilmalentoon lähes 200 kilometrin tuntivauhdissa.

Risto Virtasen testaa ohjelmassa 1,0-litraisen Ford Focus Wagonin ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on järkkäriklassikon tuorein versio, Canon EOS 5D Mark IV.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja pikauusinta lauantaisin klo 18.00 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.