GITEX GLOBAL / Expand North Star 2024 – Uusi varteenotettava vaihtoehto Berliinin ja Las Vegasin tekniikkatapahtumille

Teknologia- ja startup-maailmassa katseet ovat viime vuosina kohdistuneet tuttuun tapaan Berliinin IFA-messuille ja Las Vegasin CES-tapahtumaan, mutta nyt markkinoille on tullut uusi, varteenotettava kilpailija: Expand North Star 2024.

Tämä startup- ja sijoitustapahtuma on noussut merkittävään rooliin, ja se pyrkii haastamaan perinteisten teknologia-alan suurtapahtumien aseman tarjoamalla laajemman ja dynaamisemman alustan innovaatioille. Dubaissa 13.–16. lokakuuta järjestettävä tapahtuma on saavuttanut nopeasti maailman suurimman startup- ja sijoitustapahtuman tittelin, ja se tuo yhteen yli 1800 startup-yritystä sekä yli 1200 sijoittajaa ympäri maailmaa.

Kilpailijaksi Berliinille ja Las Vegasille

Expand North Star ei tyydy pelkästään tarjoamaan perinteistä näyttelykokemusta – tapahtuma on suunniteltu houkuttelemaan laaja kirjo kansainvälisiä startup-yrityksiä, sijoittajia ja teknologiaharrastajia. Tapahtuma tarjoaa entistä monipuolisempia seminaareja ja esiintyjiä, ja sen sisältö laajenee vuosi vuodelta. Tänä vuonna se pyrkii vakiinnuttamaan asemansa Berliinin IFA:n ja Las Vegasin CES:n rinnalla. Tapahtuman ytimessä on ajatus siitä, että startup-yrityksille ja sijoittajille on tarjolla koko ekosysteemi yhdessä paikassa – ei vain esittelyjä ja puheita, vaan konkreettisia mahdollisuuksia rahoitukseen ja liiketoiminnan kiihdyttämiseen.

Expand North Star 2024

Innovaatioiden keskiössä: AI ja uudet liikkumisratkaisut

Tapahtuman yksi keskeinen teema on tekoäly (AI), joka on nyt mukana lähes kaikessa ja muokkaa nopeasti eri toimialoja. AI Everything -teema käsittelee muun muassa tekoälyn vaikutusta teollisuuteen, liikenteeseen ja arkipäivän ratkaisuihin. Dubaissa nähtiin tänä vuonna erityinen panostus liikkumisen tulevaisuuteen, sillä lentävät autot ja uudet liikkumismuodot ovat nousseet kuumaksi keskusteluaiheeksi. Tämä herättää kysymyksen siitä, millä tavalla tulevaisuuden liikkuminen tulee muuttamaan ihmisten arkea.

Expand North Star tarjoaa startup-yrityksille ja teknologia-innovaattoreille laajan verkoston ja mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa sekä löytää uusia yhteistyökumppaneita. Tapahtuma esittelee myös uuden NS Scaleups -ohjelman, joka yhdistää myöhäisvaiheen startupit pääomasijoittajiin ja strategisiin kumppaneihin.

Laajeneva kansainvälinen kiinnostus

Expand North Star 2024 on kasvattanut osallistujamääräänsä, ja mukana on startup-yrityksiä ja sijoittajia yli 100 maasta. Erityisesti Euroopan osallistuminen on vahvaa, sillä tapahtumassa on mukana yli 450 startupia 35 eri maasta. “Investor Sunday” -päivänä käytiin läpi Euroopan mahdollisuuksia yhteistyön tehostamiseksi rahoitussektorilla, ja puhujat, kuten House of Finance & Tech Berlinin toimitusjohtaja Dr. Sebastian Schäfer, painottivat maiden välistä yhteistyötä ja digitaalisen alan hyödyntämätöntä potentiaalia.

Tapahtuman kasvu on selkeä merkki siitä, että se ei ole pelkkä alueellinen ilmiö, vaan maailmanlaajuinen vetonaula, jonka tavoitteena on haastaa perinteiset suurtapahtumat teknologia-alan keskiössä.

Mitä odottaa GITEX GLOBAL / Expand North Star 2024 -tapahtumalta?

Expand North Star tarjoaa neljä päivää täynnä dynaamisia seminaareja ja työpajoja, jotka käsittelevät rahoitusta, lohkoketjuteknologiaa, luovuutta ja ympäristöasioita. Teknologiaharrastajille ja startup-yrittäjille on tarjolla huippututkimusta ja innovaatioita Tech Transfer 3.0 -tapahtuman kautta, joka esittelee, kuinka ideat saadaan muutettua todellisiksi sovelluksiksi.

Tapahtuman nuoret osallistujat saavat oman osansa valokeilasta GITEX YouthX Unipreneur -ohjelman kautta, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuksia osallistua Dubain talouskehitykseen. Lentävät autot, uudet liikkumisratkaisut ja tekoäly ovat keskeisiä teemoja, joiden ympärille tapahtuma rakentuu.

Dubaista on nopeasti tulossa varteenotettava kilpailija perinteisille tekniikkamessuille, ja Expand North Star on ehdottomasti seuraamisen arvoinen, kun puhutaan globaalin teknologiateollisuuden kehityksestä ja tulevaisuudesta.

Lisätietoja: www.expandnorthstar.com

Expand North Star 2024

LUE MYÖS

Vauhtikaksikon matkatarinoita Osa 1: Jeep Grand Cherokee

Tulevaisuuden teknologiaa autoihin tehdään ohjelmistoilla

SEURAA TEKNAVIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät meidät FacebookistaInstagramista, LinkedIn:stä, TikTokista ja YouTubesta.