Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Joulun suosikkituotteet voivat loppua kesken – pelikonsolit ja suosituimmat pelit kannattaa hankkia ajoissa

Vuoden suurin lahjasesonki tulee taas. Pelikonsolit ja pelit ovat vuodesta toiseen varma hankinta, josta on iloa pitkäksi aikaa. Tämä näkyy myös hintavertailupalvelu Hintaoppaassa, sillä sekä konsolit että yksittäiset pelit ovat korkealla kaikkien tuotteiden top 100 -listauksessa. Pelikonsoleita havittelevan kannattaa toimia ripeästi, sillä ilmoille on heitetty arviota, että erityisesti suosituimmat konsolit ja puhelimet saatetaan myydä loppusyksyn alesesongissa jopa loppuun.

Suosituimpien konsolien lisäksi monipuolisesta pelivalikoimasta löytyy päivittyneitä versioita vanhoista klassikoista ja uusia tuttavuuksia, jotka tuovat pelaamiseen uuden kipinän. Kehittynyt teknologia ja uudet ominaisuudet houkuttelevat. Maailmanlaajuisen sirupulan aiheuttamat saatavuusongelmat ovat tuoneet omat haasteensa uusimpien konsoleiden hankintaan. Sirupula rajoittaa monien laitteiden valmistusta ja saatavuutta, jonka vuoksi PlayStation 5 -konsoleiden, Xbox Series -laitteiden, näytönohjaimien ja prosessoreiden ostaminen voi olla hankalaa tai joidenkin tuotteiden kohdalla jopa mahdotonta. 

Jatkuva pelikonsolien ja muiden pelituotteiden saatavuuteen liittyvä uuden tiedon etsiminen voi olla turhauttavaa sekä aikaa vievää. Kiven alla olevista konsoleista kiinnostuneiden kannattaa asettaa tuotteelle Hintaoppaan varastovahti, jottei konsolien saatavuutta tarvitse tarkistaa turhaan joka viikko.

Varastovahti ilmoittaa, kun tuote on saatavilla

Hintaoppaan varastovahti on suuri apu, mikäli esimerkiksi saatavuusongelmissa oleva Sony PlayStation 5 -pelikonsoli on ostoslistalla. Kyseistä konsolia ei voi tällä hetkellä ostaa tai edes varata, ja kohta jo vuoden ajan kestänyt uusimpien tietojen jatkuva päivittely on yksinkertaisesti raskasta. Kun asetat PlayStation 5 -konsolille varastovahdin, saat ilmoituksen heti, kun tuote on taas saatavilla.

Nintendo Switch OLED -konsoli on kiinnostava uutuus. Laadukas 7-tuumainen OLED-näyttö toistaa värejä elävästi tarjoten rikkaan pelikokemuksen. Innovatiivinen konsoli muuntuu käsikonsolista telakoiduksi konsoliksi, joten sillä voi pelata niin kotona kuin matkallakin. Nintendo Switch OLED -konsoli on laadukas myös HD-televisioon liitettynä, mutta eniten kehittyneet ominaisuudet, kuten kuvan ja äänen laatu, tulevat esiin käsikonsoli-modessa.

Nintendo Switch OLED -konsolin halvin hinta Hintaoppaassa on 369€, kun taas kalleimmillaan samaa konsolia myydään hintaan 507€.

Suosituimmat pelikonsolit ja niiden halvimmat hinnat

1. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB, halvin hinta 549,90€

2. Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition, halvin hinta 449,00€

3. Nintendo Switch OLED, halvin hinta 369,00€

4. Nintendo Switch (2019), halvin hinta 289,00€

5. Microsoft Xbox Series X 1TB, halvin hinta 549,00€

Suosituimmat konsolipelit ja niiden halvimmat hinnat

1. FIFA 22 (PS4), halvin hinta 49,00€ – suositeltu ikäraja 3+

EA Sportsin kehittämä ja julkaisema jalkapallovideopelisarja.

FIFA 22

2. NHL 22 (PS5), halvin hinta 44,90€ – suositeltu ikäraja 12+

EA Vancouverin kehittämä ja EA Sportsin julkaisema jääkiekkosimulaatiopeli.

NHL 22

3. Metroid: Dread (Switch), halvin hinta 48,98€ – suositeltu ikäraja 12+

Toimintaseikkailupeli, jossa pelaajat ohjaavat palkkionmetsästäjää Samus Arania, kun hän tutkii salaperäisen lähetyksen lähdettä ZDR-planeetalla.

Metroid - dread

4. Far Cry 6 (Xbox One | Series X/S), halvin hinta 57,95€ – suositeltu ikäraja 18+

Ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sijoittuu kuvitteelliselle Karibian saarelle Yaralle, jota Anton Castillo hallitsee diktaattorina.

Far Cry

5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch), halvin hinta 54,00€ – suositeltu ikäraja 12+

Toimintaseikkailupeli, jossa seikkaillaan suuressa maailmassa Link-nimisen hahmon silmin.

The legend of Zelda

6. Assassin’s Creed Valhalla (PS4), halvin hinta 34,95€ – suositeltu ikäraja 18+

Toimintaroolipeli, joka sijoittuu vuoteen 873 Viikinkien Englannin hyökkäysten aikakaudelle. Pelin päähahmo sotkeutuu Brotherhood of Assassinsin ja Templar Orderin väliseen konfliktiin.

Assassin's Creed Valhalla

7. Call of Duty: Modern Warfare (PS4), halvin hinta 24,95€ – suositeltu ikäraja 18+

Ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka on saanut vaikutteita todellisista tapahtumista ja konflikteista.

Call of Duty

8. Ghost of Tsushima (PS4), halvin hinta 39,95€ – suositeltu ikäraja 18+

Avoimen pelimaailman toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu feodaaliajan Japaniin, mongolivaltakunnan hyökkäykseen Tsushiman saarelle vuonna 1274.

Ghost of Tsushima

9. Red Dead Redemption 2 (PS4), halvin hinta 28,85€ – suositeltu ikäraja 18+

Villiin länteen sijoittuva toimintaseikkailupeli.

Red dead redemption 2

10. Deathloop (PS5), halvin hinta 44,90€ – suositeltu ikäraja 18+

Ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa olet jumissa aikaparadoksissa salaperäisellä Blackreef-saarella, kohtalonasi toistaa sama päivä uudestaan ja uudestaan. Kahdeksan salamurhan suorittaminen on ainoa keino paeta ennen kuin päivä alkaa alusta.

Deathloop

Hintojen vertailu sekä varastovahdin asettaminen onnistuvat ilmaisessa Hintaopas-sovelluksessa, joka on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille. Hintaopas listaa yli 1000 Suomessa toimivan verkkokaupan hinnat ja vertailee ne puolueettomasti halvimmasta kalliimpaan. 

Hinnat tarkistettu 22.10.2021.

Kuvat: Hintaopas

Lue myös:
Ensituntumat: Xbox Series X: Saumaton siirtymä sukupolvesta toiseen
Ensituntumat PlayStation 5:n käyttöönotosta: Konsolissa ei tunnu kompromisseja

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät FacebookistaInstagramistaTwitteristä ja YouTubesta