Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Spotifysta saataville uusi tilausmuoto – kaksi käyttäjää voivat nyt päästä kiinni palveluun halvemmalla

Musiikki- ja podcast-palvelu Spotify tuo nyt myös Suomessa tarjolle kahdelle ihmiselle kuten pariskunnille tarkoitetun Spotify Premium Duo -tilauksen.

Kahta käyttäjää tukevan Spotify Premium Duo -tilauksen hinta on 13,99 euroa.

Spotifyn perhetilauksen tavoin Premium Duo -käyttäjien tulee palvelun ehtojen mukaan asua samassa osoitteessa.

Premium Duon mukana kumpikin tilaaja saa Spotify Premiumin ja etuja, kuten pääsyn Duo Mixiin, säännöllisesti päivittyvään soittolistaan, joka perustuu tilauksen molempien käyttäjien yhdistettyihin kuuntelutottumuksiin.

Spotifyn muut tilausvaihtoehdot ovat yksilötilaus (9,99 € / kk), 6 tilin perhetilaus (16,99 € / kk) sekä opiskelijatilaus (4,99 € / kk).

Spotify on jo aiemmin testannut Premium Duo -tilausta valituilla markkinoilla mutta tästä päivästä alkaen se tulee saatavilla 55 uudella markkinalla ympäri maailman, mukaan lukien Suomessa.

“Julkaisemme tänään ylpeinä Spotify Duon, jonka kautta kaksi saman osoitteen jakavat ihmistä voivat ensimmäistä kertaa yhdistää musiikintoistopalvelunsa tilauksen. Premium Duon mukana tilaajat saavat pääsyn Spotifyn valtavaan musiikki- ja podcast-tarjontaan sekä kaikkiin etuihin, joita käyttäjät rakastavat Spotify Premiumissa. Omien Premium-tiliensä kautta myös Duon tilaajat pääsevät kuuntelemaan lempimusiikkiaan ilman häiriöitä ja nauttimaan personoiduista soittolistoista. Olemme innoissamme päästessämme tuomaan tämän ainutlaatuisen Spotify Premium -tilauksen uusille markkinoille ympäri maailman”, kertoo Alex Norström, Chief Freemium Business Officer, Spotify.

Liittyminen Premium Duon tilaajaksi onnistuu osoitteessa spotify.com/duo ja seuraamalla ohjeita. Molempien tilaajien tulee asua samassa osoitteessa. Käyttäjillä, jotka eivät ole kokeilleet Spotify Premiumia, voi olla myös mahdollisuus kuunnella Premium Duoa ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Nykyiset Premium-tilaajat voivat päivittää Premium Duoon oman tilinsä kautta säilyttäen olemassa olevan Premium-tilauksensa, tallennetun musiikin, soittolistat ja suositukset.

Spotifyta voi käyttää myös ilmaiseksi. Maksulliset tilaukset mahdollistavat kuunneltavien kappaleiden vapaan valinnan myös Spotifyn mobiilisovelluksissa, poistavat kuuntelun keskeyttävät ja muut mainokset ja tuovat tuen musiikin lataamiselle kuunneltavaksi offline-tilassa sekä paremmalle äänenlaadulle.