Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Soneralta mielenkiintoinen päivitysohjelma – voit vaihtaa puhelinta joka vuosi

Sonera paljasti eilen uuden päivitysohjelman, jonka puitteissa käyttäjä voi helposti vaihtaa uusimpaan puhelinmalliin joka vuosi. Vaihdossa Sonera hyvittää vanhan puhelimen jäljellä olevat maksuerät.

Yhdysvalloissa on tänä vuonna nähty päivitysohjelmia, joiden asiakkaat voivat vaihtaa esimerkiksi iPhonensa uusimpaan malliin tietyillä jatkuvilla maksuilla. Nyt vastaavaa päästään kokeilemaan myös Suomessa.

Sonera Upgrade -ohjelma mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen heille, joille uusimman puhelimen ostaminen on tärkeää.

– Asiakas palauttaa vanhan laitteen hyväkuntoisena Sonera Kauppaan ja valitsee tilalle seuraavan laitteen. Vanhan laitteen jäljellä olevat kuukausierät hyvitetään, ja asiakas jatkaa upouuden puhelimen kanssa, sanoo Soneran laiteliiketoiminnasta vastaava Markku Saranpää.

Uuden laitteen saa valita itse ohjelmaan kuuluvista vaihtoehdoista.

Uusi puhelin ostetaan kahden vuoden maksuajalla. Sonera Upgradessa käyttäjä voi kuitenkin vaihtaa puhelimensa uudempaan malliin, kunhan ensimmäisen vuoden maksuerät on hoidettu. Lähtökohtaisesti vaihto tapahtuu siis kerran vuodessa, mutta uuden mallin voi napata myös nopeammin, jos suorittaa maksunsa nopeammin. Käyttäjä voi toki käyttää vanhaa puhelinta pidempäänkin, eli laitetta ei ole pakko vaihtaa vuoden välein.

Asiakkaan on kuitenkin hyvä huomata, että Sonera Uprage painottaa maksuerät poikkeuksellisesti. Ensimmäisen vuoden erät ovat suurempia kuin toisen vuoden, eli vaihtoon mennessä käyttäjä tulee maksaneeksi yli puolet puhelimen hinnasta. Kokonaishinnat ovat samoja kuin tavallisissa rahoitussopimuksissa, mutta tapauksesta riippuen saattaisi olla mahdollista saada parempi hinta vanhasta laitteesta myymällä se muualla.

Toistaiseksi ohjelmaan kuuluvat vain Applen ja Samsungin puhelimet. Näiden valmistajien aktiiviasiakkaille kyseessä on siis mielenkiintoinen vaihtoehto vuosittaiseen uusimisprosessiin.

Sonera Upgrade