Uusi verkkokauppa Teknavi.com

”Maailman tehokkain” – LG:ltä uusi langaton pikalatausalusta älypuhelimille

LG Innotek on julkistanut uuden maailman tehokkaimman langattoman latausalustan, jolla voi ladata muun muassa älypuhelimia.

Tehokkaan latauksen ansiosta älypuhelimen saa ladattua nopeammin myös langattomasti. Uutuuden nimi onkin nopeudesta viestimään sopiva LG Quick.

LG Quick pystyy 15 watin lataustehoon, kun useimmat langattomat latausalustat lataavat 5-10 watin teholla. LG arvioi, että älypuhelimen akun lataus 50 prosentin varaukseen onnistuu sen uudella latausalustalla 30 minuutissa, yltäen samalle tasolle kuin langallinenkin pikalataus useissa älypuhelimissa. Latausalustassa kerrotaan käytettävän uutta tekniikkaa, joka estää sitä ylikuumenemasta. Anturit mittaavat lämpötilaa ja lopettavat latauksenlämmön noustessa liian korkeaksi.

Latausalusta noudattaa Wireless Power Consortiumin (WPC) langattoman lataamisen standardia ja se toimii näin useimpien langatonta lataamista tukevien älypuhelinten kanssa.

Saataville LG Quick on tulossa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa jo lokakuun puolivälistä. Hinta ei ole toistaiseksi tiedossa.

LG Quick.