The Frame on mustia televisioita vihaavien naisten päiväuni

Kun televisiota ei voi oikein keksiä enää uudestaan, pitää keksiä jotain muuta. Esimerkiksi kehys television ympärille, jota voi myydä eri väreissä.

Samsungin tänään julkistamasta The Frame -tv-kehyksestä tulee ensin mieleen takavuosien matkapuhelinten värikuoret. Mutta oikeasti The Frame on aika hyvä keksintö.

Etenkin viime vuosina sisustusbuumi on noussut kuumimmilleen ja samalla musta televisio on monen naisen mielestä pahinta, mitä olohuoneen seinälle voi asentaa.

Toki markkinoiolla on ollut joitakin valkokehyksisiä tv-malleja eivätkä uusimmat kaareutuvat taulutelevisiotkaan ole rumia, mutta silti tv-laitteet näyttävät melko tylsiltä.

Tässä kohtaa The Frame puuttuu peliin. Sen avulla televisiosta saa paitsi kauniimman näköisen, myös käytettävyydeltään ihan erilaisen vekottimen. Television voi nimittäin käynnistää myös kauniiden kuvien esittämistä varten. Ison kokoluokan elektroninen valokuvakehys siis, parilla twistillä.

Nyt joku saattaa huomauttaa, että onhan tv-näytölle saanut kuvia aikaisemminkin. The Framen salaisuutena on ympäröivää valaistusta aistiva sensori, joka muuttaa näytön asetuksia ja pyrkii imitoimaan oikeaa taideteosta. Tällöin kuva näyttää näytöllä tyystin erilaiselta kuin ilman kehystä.

Harmittavasti The Framesta tulee myyntiin vain kolme eri värivaihtoehtoa. Joukossa ei ole lainkaan kirkkaita värejä. Omatoiminen sisustaja voi tietysti maalata oman framensa.

Elektronisista valokuvakehyksistä ei tullut megahittiä ja The Framekin jäänee suhteellisen pienen joukon iloksi siksikin, että sen saa ainakin näillä näkymin vain 55-tuumaisiin televisioihin. Ideasta silti kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.