Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Jättimäinen kuvavuoto: Microsoftin keskiviikkona julkistettavat neljä Surface-uutuutta paljastuivat jo nyt virallisissa kuvissa

Microsoft julkistaa huomenna keskiviikkona 2. lokakuuta New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa uusia Surface-laitteita.

Pääosa huomisen julkistuksista on kuitenkin paljastunut jo nyt vuotaja Evan Blassin Twitterissä julkaisemissa virallisissa markkinointikuvissa.

Microsoftilta on luvassa uusi Surface Pro 7, Surface Laptop 3 nyt kahdessa koossa – noin 13 ja 15 tuuman näytöillä, sekä uutena lisäyksenä Surface-mallistoon myös ARM-pohjaisella suorittimella varustettu Surface-laite, jonka lopullisesta mallinimestä ei ole vielä tietoa.

Keskiviikkona ei odoteta uusia versioita Surface Gosta tai Surface Bookista. Sen sijaan nyt kuvissa vuotaneiden uutuuksien lisäksi Microsoftin odotetaan esittelevän, tai ainakin vilauttavan, pitkään huhuttua uutta kaksinäyttöistä Centaurus-koodinimellistä laitettaan, joka on varustettu uudella Windows Lite -käyttöjärjestelmäversiolla.

Tietokoneiden lisäksi Microsoft voi julkistaa keskiviikkona myös jonkinlaisen uuden Surface-kaiuttimen sekä mahdollisesti myös uudet Surface-nappikuulokkeet viime vuonna esiteltyjen Surface Headphones -vastamelukuulokkeiden jatkoksi.

Surface Pro 7

Surface Pro 7:n design jatkaa edeltäjänsä Surface Pro 6:n linjoilla. Ulkoinen merkittävä muutos on Mini DisplayPortin korvautuminen vihdoin mukaan tulevalla USB-C-liitännällä. Mukana säilyy yhä myös perinteinen USB-liitäntä sekä Surface Connect -liitäntä. Lisäksi Surface Pro 7:n odotetaan sisältävän päivitettyä tekniikkaa, kuten Intelin 10. sukupolven suorittimet.

 

Surface ARM-suorittimella

Tämä uutuus-Surface on kenties joukon mielenkiintoisin. Se tarjoaa muita Surface Pro -malleja kapeammat näytönreunukset sekä muutenkin ohuemman ja kevyemmän rakenteen. Laitteelle tulee saataville myös uusi Surface Pen ja näppäimistökuori.

Käytössä laitteessa on todennäköisesti Qualcommin Snapdragon 8cx -järjestelmäpiiri, joka on tehokkaampi versio Qualcommin älypuhelimiin suunnatuista Snapdragon 855:stä. ARM-pohjaisen suorittimen etuja on merkittävästi pienempi virrankulutus, mikä voi mahdollistaa selvästi pidemmän toiminta-ajan ja/tai kompaktimman laitteen.

 

 

Surface Laptop 3

Microsoftin päivitetty kannettava tietokone Surface Laptop 3 tulee nyt saataville noin 13 tuuman näytön lisäksi myös 15-tuumaisella näytöllä. Pienemmän version näytön tarkka koko saattaa säilyä yhä 13,5 tuumassa.

Lisäksi Surface Laptop 3 on tulossa saataville nyt myös metallisella sisäpinnalla mutta aiemmin tuttu alcantara-pinta tulee säilymään edelleen vaihtoehtona ainakin pienemmässä mallissa, kertovat vuotaneet kuvat.

Surface Laptop 3:n 15 tuuman versioon odotetaan Intelin suoritinten sijaan AMD:n suorittimia.

Surface Laptop 3, 15″:

Surface Laptop 3, 13″: