Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uudistuva Toyota C-HR saa uuden hybridivoimalinjan

Toyota C-HR saa lisävaihtoehdoksi Corollasta tutun hybridivoimalinjan. Samassa malliuudistuksessa saapuu myös esimerkiksi uusi multimediajärjestelmä.

Kevyesti ulkonäköpuolella päivittynyt Toyota C-HR tuo uuden voimalinjan lisäksi myös uuden tietoviihdejärjestelmän. Sen erittäin erottuva ulkonäkö on pääosin yhä entisensä, mutta sekä keulassa että perässä on tehty hentoja muutoksia. Takavalot jatkuvat nyt visuaalisesti toisiinsa kiiltomustan ilmanohjaimen kautta ja valot ovatkin auton molemmissa päissä nykymuodin mukaisesti led-tekniikalla toteutetut.

Ohjaustehostukseen on kajottu parannukset mielessä. Lisäksi jousitusta on viritelty uutta hybridivoimalinjaa silmällä pitäen. Näiden avulla Toyota lupaa C-HR:n ajomukavuuden kohentuneen, mutta ajettavuuden säilyneen.

Sisätilojen osalta uudistukset ovat huomattavasti kevyempiä. Uudistumisen yhteydessä multimediajärjestelmä siirtyy seuraavaan versioonsa mahdollistaen Apple CarPlay ja Android Auto -toiminnot. Tämä on varmasti monelle mieluisa päivitys.

Hybridivoimalinja jo tuttu Corollasta

Toyota C-HR hybrid on tarkoittanut tähän mennessä 1,8-litraisen polttomoottorin ja sähkömoottorin 122-hevosvoimaista kokonaisuutta. Tuo kyseinen vaihtoehto säilyy jatkossakin valikoimissa, mutta sen rinnalle tarjoillaan pippurisempi vaihtoehto lisäpotkua kaipaaville. Toyotan tapaan kumpikaan näistä hybridivaihtoehdoista ei ole ladattavissa pistokkeesta.

Uusi hybridivaihtoehto on jo entuudestaan tuttu esimerkiksi Corolla-malleista. Siinä 2,0-litraiseen polttomoottoriin on paritettu sähkömoottori ja järjestelmän kokonaisteho on 184 hevosvoimaa. Sen WLTP-päästömittaustavan mukaiset CO2-päästöt alkavat lukemasta 119 g/km varustelusta riippuen.

Uutuuden hinnoittelu on mielenkiintoista nähdä ja se vaikuttaa varmasti myyntimääriin. Tämä uudistunut C-HR saapuu Suomeen marraskuussa 2019.

Kuvat: Valmistaja

Lue lisää:
Uusi Toyota Corolla alkaen alle 23 000 euroa – tähtäimessä myyntitilastojen kärkipaikka
Ensituntuma: Toyota Corollan uusi aikakausi – tavoitteena myydyimmän auton titteli​​​​​​​

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 18. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.