Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uuden Opel Insignian hinnat julkistettiin

Opelin lippulaivamalli, Insignia uudistuu. Ensimmäiset autot saapuvat liikkeisiin toukokuun lopussa. Ensimmäinen saapuva versio on Insignia Grand Sport ja sen hinnat alkavat 28 608 eurosta.

Opelin uusi lippulaiva esiteltiin Geneven autonäyttelyssä maaliskuun lopulla. Mallisarjan ensimmäinen versio tulee oleman viisiovinen Insignia Grand Sport. Jatkoa seuraa alkusyksyllä, kun Sport Tourer – farmarimalli saapuu. Loppuvuodesta mukaan liittyy korkeammalla maavaralla varustettu Country Tourer.

Insignia Grand Sportin moottorivalikoima alkaa uudesta 1.5 litran suorasuihkutusbensiiniturbosta (140 hv tai 165 hv). Malliston tehokkain bensiinimoottori on 2.0 litran suorasuihkutusturbo (260 hv), jonka yhteydessä on kahdeksanportainen automaattivaihteisto sekä nelivetojärjestelmä. 1.6-litraista diesel-moottoria on saatavana sekä 110 hevosvoiman että 136 hevosvoiman tehoisena, joiden lisäksi valikoimaan kuuluu 2.0-litrainen diesel (170hv).

Insignian tärkeimmiksi kilpailijoiksi lukeutuvat muun muassa Vokswagen Passat ja Ford Mondeo. Lähtöhinnaltaan uusi Insignia on noin tuhat euroa arvokkaampi kuin kilpailijansa. Toisaalta Insignian edullisin voimanlähde on suurin ja tarjoaa 15 hevosvoimaa enemmän tehoa kuin kolmikon muut mallit.

Insignia Grand Sportin varustelutasot, Enjoy ja Innovation, ovat tuttuja muusta Opel-mallistosta. Vakiovarusteluun kuuluu muun muassa kuljettajan avustinjärjestelmä kaista-avustimella, vakionopeudensäädin, tietoviihdejärjestelmä 7-tuumaisella värikosketusnäytöllä, avaimeton avaus ja käynnistys. Innovation-varustetasoon kuuluu edellä mainittujen lisäksi muun muassa pysäköintiavustin edessä ja takana, navigointilaite 8-tuumaisella värikosketusnäytöllä sekä 17- tai 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Luo myös: Ensituntumat Opelin uudesta lippulaivasta – kovan luokan haastaja

Kuvat: Opel