Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Seuraava Volvo-uutuus on XC40 – katso ensimmäiset tiiserikuvat

Volvo malliston seuraava uutuus on kompaktiin luokkaan sijoittuva XC40, joka laajentaa Volvon katumaasturimallistoa alaspäin.

Volvon uuden sukupolven malleista esiteltiin ensimmäisenä XC90, jota on seurannut samaan perusrakenteeseen pohjautuvat S- ja V90 sekä viimeisimpänä XC60. Seuraavaksi esiteltävä XC40 tulee perustumaan uudelle pienemmällä modulaariselle pohjalevylle, joka tulee olemaan perustana Volvon pienemmillä malleille. Isompien mallien tapaan, ja viimeaikaiseen uutisointiin viitaten, myös XC40 tullee jossain vaiheessa tarjolle ainakin hybridinä.

Uudella XC40:llä ei ole suoranaista edeltäjää. 40-sarjalaisista lähimpänä on aiemmin ollut maastovaikutteita omaava V40 Cross Country. Katumaasturimaisuuden lisäksi nykypäivän trendeihin Volvo vastaa laajalla materiaali- ja väritarjonnalla, minkä myötä kukin asiakas pystyy tekemään autosta juuri oman näköisensä.

Volvo tuo uutuusmallista kuvia ja tietoja pikkuhiljaa julkisuuteen viime aikaisten lanseerausten tapaan. Alta löydät myös Volvon julkaiseman videon uutuuden fiilistelystä.

Kuvat ja video: Valmistaja

Lue lisää Volvoista:
Volvo paljasti 40-luokan konsepteja – tälle pohjalle rakentuu myös sähköauto
Koeajossa Volvon maasturin ”järkimalli” – lisätekniikka laskee hintaa
Koeajossa kartanon pihan uusi isäntä – ja mukana annos lifestylea​​​​​​​
Koeajossa skandinaavinen ylpeys – Volvo S90​​​​​​​
Koeajossa Volvon suosikkimaasturin uusi painos – onnistunut askel kohti premiumia​​​​​​​