Salakuvat: Opelin tila-auto uudistuu – testiautossa enää kevyet maskit

Opel uudistaa isoa tila-autoaan merkittävällä kädellä. Näissä viimeisimmissä kuvissa testiauto on enää varsin kevyesti peiteltynä.

Opel Zafira kuuluu monien perheiden autotallin kalustoon. Se kuuluu suosituimpien ja seitsemänpaikkaisten perheautojen joukkoon ja on tärkeä osa Opelin mallistoa. Vuonna 2012 esitelty kolmas sukupolvi on ollut ilmeeltään Opelin muuta mallistoa futuristisempi ja auto on tarkemmin ottaen kulkenut nimellä Zafira Tourer. Nykyisestä keulan valojen bumerangi-ilmeestä tullaan luopumaan ja keula saa entistä enemmän sukunäköä Opelin muun malliston kanssa. Kuvissa näkyvät mustaksi teipatut alueet ovat naamiointiammattilaisten hämäystä, mitkä viittaavat nykyisen mallin ilmeeseen. Valojen merkittävän muuttumisen myötä myös koko etupuskuri tulee saamaan uuden ilmeen. Auton takaosassa muutokset ovat vähäisemmät. Valot ja takaluukku säilyttävät nykyisen muodon, ja puskuri saa kevyesti uudistetun ilmeen.

Myös sisätilat uudistuvat. Keskikonsolista löytyvän kosketusnäytön kautta käytettävä multimediajärjestelmä päivitetään viimeisimpään sukupolveen ja keskikonsolin nappimäärää vähennetään. Kokonaisuudessaan järjestelmien käyttäminen on jatkossa yksinkertaisempaa. Myös moottorivalikoima uudistuu ja Zafiran pellin alle on luvassa uusia taloudellisempia moottoreita.

Merkittävät muutokset läpi käyvä Zafira on tulossa markkinoille kuluvan vuoden syksyllä.