Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: 3-pyöräinen erikoisuus Markku Alénin ratakäsittelyssä: "Jännitystä on ilmassa"

Teknavin 10. tuotantokauden päätösjaksossa (ke 9.12. klo 22.40 MTV3) annetaan poltetaan kumia 3-pyöräisellä, testataan ärhäkkä Lotus Evora ja annetaan elektroniikkalahjavinkit pukin konttiin.

Markku Alénin ja Marko Terva-ahon Pärnun reissu käynnistyi viime jaksossa legendaarisella Ford Mustangilla. Amerikan teema saa nyt jatkoa, kun vauhtikaksikko päättää kauden yhdellä ohjelmahistorian erikoisimmalla menopelillä. Alénin käsittelyssä Pärnun vauhdikkaalla radalla on auton ja moottoripyörän sekoitus, uusi 3-pyöräinen Polaris Slingshot.

– Jännitystä on ilmassa. Slingshot vei aluksi vähän Alénia, mutta eiköhän osat käänny, kun lisätään vauhtia, rallilegenda toteaa kesken ratailoittelun.

Brittiläisen urheiluautovalmistajan Lotuksen lippulaivamalli Evora tarjoaa pelkistettyä ja perinteistä ajamisen iloa. Mutta onko siitä jopa Porsche 911:n haastajaksi? Sen selvittää Teknavin testikuski Risto Virtanen.

Joulu on kohta ovella, ja moni miettii parhaillaan, mitä hankkia kuusen alle. Apuun rientää Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen, joka antaa ohjelmassa koko joukon kiinnostavia digilahjavinkkejä pukin konttiin.

Teknavin 10. tuotantokauden 12. jakson ensiesitys keskiviikkona 9.12. klo 22.40 MTV3-kanavalla. Kauden kahden viimeisen ohjelman uusinnat sunnuntaina 13.12. klo 11.20 – 12.20 MTV-kanavalla. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.