REDGO avustaa vuosittain yli 100.000 suomalaista tien päällä

REDGO jatkaa Falckin työtä. Sähköautojen yleistyminen vaikuttaa myös hinauspalveluihin.

REDGO syntyi vuosi sitten norjalaisen Gjensidige Forsikring ostaessa Falckin tie- ja hinauspalvelut pohjoismaissa ja Baltiassa. Käytännössä REDGO jatkaa sitä työtä mitä Falck on tehnyt Suomessa viimeiset 20 vuotta markkinajohtajana tie- ja hinauspalveluiden tuottajana.

-Meillä on hyvin vahva talvisesonki ja vilkas kesäsesonki, sekä tiettyjä hetkiä jolloin tielläliikkujat tarvitsevat erityisen paljon apua, kuten lomakaudet. Vuositasolla avustamme yli sataa tuhatta suomalaista tien päällä. Puhelimessa ja sähköisissä kanavissa tämä määrä on vielä moninkertainen, REDGOn toimitusjohtaja Magnus LIndgren kertoo.

REDGO työntekijä asettaa hinauskaapelin sähköautoon

REDGO on kaikille avoin tie- ja hinauspalvelu. Palvelu on tarjolla niin kaksipyöräisille, henkilöautoille kuin raskaalle kalustollekin. Palvelu tuotetaan omalla kalustolla, mutta myös franchiseyrittäjien toimesta ympäri Suomea, kaikkiaan yli 250 autolla.

-Yleisimmät syyt miksi meitä tarvitaan ovat tekniset viat; auto sammuu tielle, ei lähde käyntiin kotipihasta, erilaiset onnettomuudet, rengasrikot ja talvella erilaiset juuttumiset, kertoo hinausautonkuljettaja Jonne Heikkinen.

Yhteydenoton jälkeen, palvelukeskus lähettää tapauksen lähimmälle kuljettajalle. Ympärivuorokautinen päivystys hinauksessa takaa nopean avun saannin.

Sähköautojen myötä REDGOn palvelutarjontaan on tullut tieturvan lisäksi myös latausturva. Akkujen loppuessa, auto siirretään tien varresta lähimmälle latausasemalle.

Sujuvaan matkaan löytyy myös muutama helppo neuvo.

-Tärkeimpiä on, että renkaat ovat kunnossa, ja huollot sekä määräaikaistarkastukset on suoritettu. Ja muistetaan turvavälit ja malttia, Heikkinen neuvoo.

Lue myös
Koeajo: Anniinan testissä täyssähkö Bemari iX1 -bensakonettakaan ei ole silti unohdettu

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.