Viralliset kuvat: Opel julkaisi loppuvuodesta markkinoille tulevan katumaasturiuutuuden

Opelilla on vauhdikas vuosi meneillään ja nyt valmistaja julkaisi kuvat loppuvuodesta markkinoille tulevasta maasturimalliston lippulaivasta.

Kyseessä on Opelin X-tuoteperheen kolmas jäsen, joka sijoittuu nykyisten Crossland X:n ja Mokka X:n yläpuolelle. Mittaa Grandland X:llä on vajaa 4,5 metriä, joten se sijoittuu suosittuun katumaasturien keskikokoluokkaan. Muotoilussa on haettu jämäkkää ja lihaksikasta ilmettä, ja maasturimaisuutta korostetaan mustilla autoa kiertävillä listoilla.

Teknisistä yksityiskohdista valmistaja ei vielä kerro laajemmin, mutta oletettavasti autossa tullaan näkemään Insigniassakin nähtyjä uusia moottoreita. Myös varustelu tulee olemaan Insignia Grand Sportista tuttua, joten tarjolla on myös kuljettajaa avustavaa aktiivista tekniikkaa kuten aktiivinen vakionopeudensäädin automaattisella hätäjarrutustoiminnolla. Varusteluun kuuluvat luonnollisesti myös viimeisimmän sukupolven IntelliLink-tietoviihdejärjestelmä.

Uutuus esitellään suurelle yleisölle syyskuussa järjestettävässä Frankfurtin autonäyttelyssä. Markkinoille autoa odotetaan loppuvuodesta.

Kuvat: Valmistaja

Lue lisää Opelin uutuuksista:
Opelin mallitykitys jatkuu – 7 uutta automallia vuoden 2017 aikana
Ensituntumat Opelin uudesta lippulaivasta – kovan luokan haastaja
Uuden Opel Insignian hinnat julkistettiin