Nämä kotikuntoiluvälineet trendaavat nyt: kävelymatot monin paikoin jopa loppuneet kaupoista

Tähtäätkö kesäkuntoon tai haluatko lisätä muuten vaan säännöllistä kuntoilua? Ratkaisusi voi olla kotoa löytyvät kuntoiluvälineet, jotka helpottavat liikuntaan ryhtymistä kiireisessä arjessa. Sosiaalisessa mediassa trendaavalla kävelymatolla voit kerryttää askelia jopa töitä tehdessäsi. Rakenna monipuolinen kotikuntoiluvalikoima kätevästi kevään suosituilla kuntoiluvälineillä.

Kotikuntoilu voi tuoda monille mieleen koronavuosien synkimmät lockdown-vaiheet, mutta tuorein kuntoiluhitti yhdistää hauskalla tavalla etätyöt ja kotiliikunnan. Sosiaalisen median trendiksi nousseet walking padit eli kävelymatot ovat helposti kokoontaittuvia, pieneen tilaan mahtuvia kuntoiluvälineitä, jotka yhdistävät kätevästi kotona työskentelyn ja hyötyliikunnan.

”Koronavuodet nostivat niin etätöiden kuin kotikuntoilun suosion huippuunsa. Vaikka moni on jo siirtynyt takaisin kuntosaleille ja toimistotyöhön, voi kävelymattojen kasvaneen suosion nähdä jatkumona viime vuosina käynnistyneelle trendille: ihmiset haluavat edelleen panostaa työergonomiaan ja päivittäiseen liikuntaan”, Hintaopas.fi-palvelun Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett kertoo.

Kävelymattojen suosio on noussut hintavertailupalvelu Hintaoppaassa marraskuun ja tammikuun välisenä kolmen kuukauden aikana peräti 167 prosenttia vuoden takaiseen vastaavaan aikaan verrattuna. Pelkästään tammikuun pakkasilla kasvua tuli 130 prosenttia verrattuna viime vuoteen. 

“Siinä missä perinteisemmät juoksumatot tai sisäsoutulaitteet vaativat runsaasti tilaa, kävelymatot sopivat myös pienempien asuntojen kuntoiluratkaisuksi. Tämä selittää varmasti osaltaan jättisuosiota”, Matinvesi-Bassett jatkaa.

Gymstick WalkingPad on tämän hetken suosituin kävelymatto Hintaoppaassa. 

Hintaoppaan juoksumatot-kategorian kymmenestä suosituimmasta tuotteesta kolme on tällä hetkellä kävelymattoja. Koko listan ykkösenä on Gymstick WalkingPad, joka on myös Gymstick-merkin suosituin tuote tällä hetkellä. Tuotteen hinta tippui 70 eurolla helmikuun lopusta maaliskuun alkuun. Ostamalla tuotteet oikeaan aikaan, voit säästää huomattavia summia.

Suosituimmat kävelymatot

 1. Gymstick WalkingPad
 2. Gymstick WalkingPad Pro 
 3. React Walking Pad V2

Useat suosituimmat kävelymatot ovat tällä hetkellä loppu kauppojen varastoista, ja lisätoimituksia odotetaan myöhemmin keväällä.

Kävelymattojen lisäksi suosittuja välineitä kotikuntoiluun ovat multigym-välineet, kuntopyörät ja käsipainot

Erilaisiin multigym-välineisiin tarvitsee varata enemmän tilaa kuin esimerkiksi kokoontaitettaviin kävelymattoihin tai käteviin käsipainoseitteihin. Hintaoppaan Kuntoilu & Liikunta -kategorian tämän hetken kymmenen suosituimman tuotteen listalta löytyy kaksi suurehkoa voimaharjoittelulaitteita: sijalla yksi on kyykkäämiseen tarkoitettu Master Fitness Multigym XT10/XT14 ja sijalla yhdeksän löytyy yläkroppatreeniin tarkoitettu voimaharjoittelulaite Tunturi WT80 Leverage Gym

Kuntoilu & Liikunta -kategorian sijalla seitsemän on 60 kiloon asti yltävä Gymstick Vinyl Levytanko & Käsipainosetti, josta löytyy niin lyhyt kuin pidempikin tanko. Tuote on myös Käsipainot & painonnostotangot -kategorian ensimmäisellä sijalla.

Käsipainot & painonnostotangot -kategoriasta löytyy paljon kasattavia käsipainosettejä kotikuntoiluun.

Ennen kuin pyöräilybaanat sulavat, voit hypätä kuntopyörän selkään. Tunturi Hometrainer Competence F40 ja Gymstick IC 3.0 ovat kuntopyörät-kategorian kärjessä. Tunturin pyörän saa tällä hetkellä halvimmillaan 499 eurolla, kun helmikuussa tuotteen hinta kävi korkeimmillaan 549 eurossa. Tuotteille voi asettaa Hintaoppaassa hintavahdin, joka ilmoittaa, kun tuotteen hinta laskee.

Hintaoppaan Kuntoilu & Liikunta -kategorian suosituimmat tuotteet 

 1. Master Fitness Multigym XT10/XT14
 2. Gymstick WalkingPad
 3. Gymstick Weight Bench 400
 4. Concept2 SkiErg PM5 Wall
 5. Tunturi Hometrainer Competence F40
 6. Black Diamond Distance Carbon FL Z Telescopic
 7. Gymstick Vinyl Levytanko & Käsipainosetti 60kg
 8. Gymstick Foldable Gym Mat 5cm 200x100cm
 9. Tunturi WT80 Leverage Gym
 10. Gymstick IC 3.0

Lue lisää: Teknavi-Anniinalle rakennettiin uusi, upea peli- ja striimauskone – melkoisilla teknisillä herkuilla

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta