Xiaomi Watch S1 -älykello myyntiin Suomessa 249 euron suositushinnalla

Xiaomi 12 -älypuhelinten Suomen lanseerauksen lisäksi Xiaomi on kertonut myös Xiaomi Watch S1 -älykellojen myyntiintulosta Suomessa.

Xiaomi Watch S1 tulee myyntiin Suomessa 1. huhtikuuta alkaen 249 euron suositushinnalla mustana ja hopeana värivaihtoehtona. Jälleenmyyjiä ovat DNA, Elisa, Telia, Euronics, Power, Veikon Kone ja Verkkokauppa.com.

Myös Xiaomi Watch S1 Active on tulossa saataville Suomessa 199 euron suositushinnalla.

Xiaomi Watch S1 -älykellot julkistettiin globaalisti aiemmin maaliskuun puolivälissä ja Xiaomi Watch S1 aiemmin Kiinassa jo 28. joulukuuta.

Xiaomi Watch S1 ja Xiaomi Watch S1 Active jakavat keskenään saman tekniikan, mutta ulkoinen viimeistely on erilainen.

Xiaomi Watch S1 on varustettu safiirikristallilasilla sekä rungolla ruostumattomasta teräksestä. Myös Xiaomi Watch S1 Activessa on metallinen reunus näytön ympärillä, mutta muuten sporttisempi design ja tavallinen lasi näytön pinnassa.

Xiaomi Watch S1:n mukana tulee sekä fluoroelastomeeri- että nahkarannekkeet. Mustassa värivaihtoehdossa on musta ranneke ja hopeassa ruskea.

Xiaomi Watch S1:n tiedot.
Xiaomi Watch S1:n tiedot.

Xiaomi Watch S1 -kellojen pyöreän AMOLED-näytön koko on 1,43 tuumaa ja se tarjoaa 466×466 pikselin tarkkuudella 326 pikseliä tuumaa kohti. Kestävyydeltään Xiaomi Watch S1 -kellot ovat 5ATM-luokiteltu eli vedenpitäviä 50 metriin asti.

Xiaomi Watch S1 -kellot sisältävät tyypilliset toiminnot aktiivisuuden, hyvinvoinnin, unen ja treenien seurantaan. Kelloissa on ympäri vuorokauden toimiva optinen sykemittaus ja veren happipitoisuuden mittaus, sekä lisäksi kahden taajuuden GPS / GNSS -paikannus. Erilaisia harjoitustiloja on yhteensä 117 kappaletta, joista 19 tilan osalta tarjolla on tarkemmat tiedot ja mittaukset. Tiedot voi synkronoida lisäksi Stravan tai Applen Terveys-sovelluksen kanssa.

Lisäksi Xiaomi Watch S1 -kelloilla voi myös puhua puheluja sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta paritettuun älypuhelimeen yhdistettynä. Kelloissa on Bluetooth 5.2 / Wi-Fi 802.11b/g/n -yhteydet, joilla kello yhdistyy Android- ja iOS-laitteisiin, sekä NFC-lähiyhteys Mastercard-lähimaksamiseen yhdessä yhteensopivien maksukorttien kanssa. Tuki löytyy myös Amazonin Alexa-virtuaaliavustajalle.

Erilaisia kellotauluja on tarjolla yli 200 kappaletta.

Xiaomi Watch S1 -kellojen akunkesto yltää tyypillisessä käytössä 12 päivään ja virtaa säästävässä valmiustilassa jopa 24 päivään. Lataus käy magneettisesti kiinnittyvällä laturilla.

Xiaomi Watch S1:n mitat ovat 46,5 x 46,5 x 11 millimetriä ja paino 52 grammaa, kun Xiaomi Watch S1 Activen mitat ovat 46,5 x 47,3 x 11 millimetriä ja paino 36,3 grammaa.

Xiaomi Watch S1 Activen tiedot.
Xiaomi Watch S1 Activen tiedot.