Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus-pomo vahvisti: kaikissa OnePlus 8 -puhelimissa 5G-tuki – tarkoittaa myös hinnannousua

OnePlus on vahvistanut, että sen tänä vuonna julkistettavissa OnePlus 8 -puhelimissa on vakiona 5G-tuki.

OnePlussan odotetaan vuoden 2020 aikana julkistavan uudet OnePlus 8 -malliston älypuhelimensa. Ne kaikki julkaistaan vakiona 5G-yhteydellä varustettuna, yhtiö vahvistaa.

– Tämä on saavutus sekä OnePlussalle että käyttäjillemme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäisten joukossa julkaisemassa täyden sarjan 5G-puhelimia, OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau kommentoi.

OnePlussan odotetaan julkistavan uutta jo melko pian, huhtikuun toisella viikolla. Uusina ominaisuuksina ainakin OnePlus 8 Pro -huippumallin, mahdollisesti myös OnePlus 8:n, odotetaan sisältävän pitkään OnePlus-puhelimiin kaivatut langattoman latauksen sekä luokitellun pölyn- ja vedenkestävyyden.

OnePlus 8 nähtiin mallinnoskuvissa jo lokakuussa 2019. Myös OnePlus itse on jo alkanut valmistautua tulevien uutuusmallien julkistukseen muun muassa 120 hertsin näytöstä kertomalla.

Lukuisien uusien ominaisuuksien ja 5G-tuen odotetaan nostavan myös OnePlus 8 -puhelinten hintoja merkittävästi aiempia mallistoja korkeammiksi. 

OnePlus on ollut mukana kehittämässä 5G-verkkoja vuodesta 2016 lähtien. Yhtiön mukaan uuden sukupolven mobiiliyhteydet nostavat älypuhelinten käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle muun muassa pienentyneiden viiveiden ja kehittyneiden pilvipalveluiden ansiosta.