Lenovo julkisti edullisen Tab M11 -tablettilaitteen - varustettu 11 tuuman ja 90 hertsin näytöllä

Lenovo on julkistanut CES-messujen yhteydessä myös uuden edullisen Lenovo Tab M11 -tablettilaitteen.

Lenovon mukaan Tab M11 tulee saataville jo tammikuusta 2024 alkaen 209 euron suositushinnalla Euroopassa. Erikseen saatavuudesta tai hinnasta Suomessa Lenovo ei ole vielä kertonut.

Lenovo Tab M11 on varsin yllätyksetön perustason edullunen Android-tablettilaite. Siinä on 11 tuuman LCD-näyttö 16:10-kuvasuhteella ja 1920×1200 pikselin tarkkuudella sekä 90 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö tukee myös Lenovo Tab Pen -kynän käyttöä kirjoittamiseen ja piirtämiseen.

Järjestelmäpiirinä on MediaTekin Helio G88, joka tarjoaa maltillisen suorituskyvyn. Saatavilla on valinnaisesti myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys.

Lenovo Tab M11 toimii yhdessä Tab Pen -kynän kanssa.
Lenovo Tab M11 toimii yhdessä Tab Pen -kynän kanssa.

RAM-käyttömuistia Lenovo Tab M11:ssä on 4 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 64 tai 128 gigatavua. Lisää tallennustilaa saa microSD-muistikortilla.

Äänentoistoon Tab M11 sisältää stereokaiuttimet. Takana on 13 megapikselin ja edessä 8 megapikselin kamera.

Akun kapasiteetti on 7 040 milliampeerituntia, ja lataus käy USB-C-liitännän kautta. Lisäksi käytettävissä on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lenovo Tab M11:n kaksi värivaihtoehtoa ovat harmaa Luna Grey ja vihreä Seafoam Green.

Markkinoille Lenovo Tab M11 saapuu vanhalla Android 13 -käyttöjärjestelmäversiolla. Lenovo lupaa tabletille kaksi Android-käyttöjärjestelmäversiopäivitystä sekä neljä vuotta tietoturvapäivityksiä, eli ainakin vuoden 2028 alkupuolelle asti.

Tablettiin on esiladattuna Nebo, joka tunnistaa ja muuntaa käsin kirjoitetun tekstin, MyScript Calculator 2, joka auttaa ratkaisemaan yhtälöt ja funktiot reaaliajassa, sekä WPS Office asiakirjojen tarkasteluun ja muokkaamiseen.

Lenovo Tab M11, Seafoam Green.
Lenovo Tab M11, Seafoam Green.