Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Halvalla lähtee: Jollan puhelimen hinta tippui selkeästi

Jollan puhelin on ollut markkinoilla jo hyvän tovin, mutta toisen sukupolven Jollaa ei ole vielä nähty. Jolla oli mukana Slushissa, jossa se kertoi yhteistyösopimuksista. Esimerkiksi suomalaiseen PuzzlePhoneen tulee käyttöjärjestelmäksi Sailfish. Nyt Slushin jälkimainingeissa Jolla on tiputtanut puhelimensa hintaa 80 eurolla 249 eurosta 169 euroon.

Yhtiön omasta verkkokaupasta voi tilata normaalin Jolla-puhelimen tai Angry Birds Stella -kuosilla varustetun laitteen. Tämän lisäksi puhelimelle voi tilata The Other Half -kuoria tai muita lisävarusteita. Valitettavasti kuitenkin suurin osa lisävarusteista on loppuunmyytyjä.

Jollan puhelin erivärisillä toisilla puolikkailla

Jollan puhelimen tekniset tiedot näyttävät seuraavilta:

  • 4,5 tuuman kosketusnäyttö 960×540 pikselin tarkkuudella
  • Qualcommin kaksiytiminen Snapdragon -järjestelmäpiiri
  • Gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka
  • Kahdeksan megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera
  • 2 100 milliampeeritunnin akku

Jollan puhelin on tietenkin jo suhteellisen vanha ja sen tekniset ominaisuudet ovat alempaa keskiluokkaa. Toki 169 euron hinta on varsin houkutteleva, jos suomalainen älypuhelin käyttäjää kiinnostaa. Jolla kommentoi Facebook-sivuillaan, että tarjous on voimassa muutaman päivän, joten jos mielii Jollan puhelinta, kannattaa toimia nopeasti.

Limited time #SLUSH15 SPECIAL offer: #Jolla smartphone powered with #SailfishOS 2.0 for €169.00 from our online shop https://t.co/kKO93iLWC4

— Jolla (@JollaHQ) 13. marraskuuta 2015