Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Elisa tuo lasten 4G-älykellopuhelimen Spacetalk Adventurerin myyntiin yksinoikeudella Suomessa

Spacetalk Adventurer on tarkoitettu yhteydenpitoon ilman netin vaaroja.

Elisa kertoo tuovansa yksinoikeudella Suomessa myyntiin uuden, lapsille tarkoitetun Spacetalk Adventurer -älykellon. Myynti alkaa ensi viikolla Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa.

Australialaisen teknologiayrityksen Spacetalkin kehittämä Spacetalk Adventurer on suunniteltu lapsiperheiden tarpeisiin. Yhteistyössä Elisan kanssa palvelulle on suunniteltu liittymätuotteistus, jonka avulla kaikkia laitteen ominaisuuksia voi käyttää yhdellä kuukausimaksulla.

Jokainen Elisan myymä Spacetalk Adventurer on tarvittavalla SIM-kortilla varustettu. Laitteessa on 4G-älykello ja -puhelin sekä GPS-paikannus. Älykellon verkkokäyttöä on rajattu, joten lapsi ei tahtomattaan altistu sosiaaliselle medialle tai häiriinny internetissä olevasta haitallisesta sisällöstä.

Ranteessa kulkevalla älykellopuhelimella onnistuvat kuitenkin puhelut, viestit sekä paikannus. Spacetalk Adventurer sisältää 1,4 tuuman OLED-näytön ja 5 megapikselin kameran.

Turvallisten kontaktien luettelon avulla vanhemmat ja huoltajat voivat varmistua, että laitteella on vain tarpeelliset yhteystiedot. Jos lapsi on avun tarpeessa, hän voi SOS-hälytyspainikkeella lähettää hälytyksen tarkasta sijainnistaan. Vanhemmat voivat hallita laitetta Spacetalk-sovelluksen kautta.

Älykellon voi myös asettaa lukujärjestyksen mukaan ajastettuun koulu-tilaan, jolloin kellon ominaisuudet eivät ole lapsen käytössä. Sovelluksen avulla vanhemmat ja huoltajat voivat hallita, ketkä saavat lapseen yhteyden puhelimitse tai viestittämällä, ja näkevät milloin tahansa, missä lapsi liikkuu. Kello mittaa myös lapsen sykettä koko päivän ajan ja sisältää askelmittarin. Lisäksi kellosta voi muun muassa tarkistaa sääennusteen.

Spacetalk Adventurer on kestävyydeltään IP67-luokiteltu kestäen näin upotuksen veteen 1 metrin syvyyteen. Akusta riittää virtaa 36 tunnin valmiusaikaan tai 2 tuntiin puheluja.

”Spacetalkin kanssa toteutettu yhteistyö tuo erinomaisen lisän arjen hyvinvointia ja turvallisuutta edistävään valikoimaamme. Kokonaisratkaisulla pystymme tarjoamaan perheille mielenrauhaa lasten digitaalisuuteen tutustumisessa. Arkea helpottavat, luotettavat digitaaliset ratkaisut ovat Elisan toiminnan ydintä, ja yhteistyössä Spacetalkin kanssa autamme perheitä pitämään yhteyttä yhä helpommin ja turvallisemmin. Tulevaisuudessa laajennamme yhteistyötä myös muihin ratkaisuihin”, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Olli-Pekka Nokkonen.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Elisan kanssa, ja lasten älykellojemme tuomisesta suomalaisten perheiden saataville. Lasten turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina olleet ensisijaiset painopisteemme. Olemme iloisia siitä, että Elisan asiakkaat voivat nyt nauttia Spacetalk-kokemuksesta huoltajille tarkoitetun mobiilisovelluksemme ja innovatiivisten lapsille tarkoitettujen laitteiden avulla, joiden myötä perheet voivat turvallisesti pitää yhteyttä”, toteaa Spacetalkin toimitusjohtaja Mark Fortunatow.